Το μεγαλύτερο λάθος του Άουερμπαχ

από AllAboutARIS

Η αναφορά στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας "solobasket.com", όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα του "Νικ"¨στο Facebook

Αφιέρωμα σοτν Νίκο Γκάλη και στο μεγάλο λάθος γενικού διευθυντή των Σέλτικς, Ρεντ Άουερμπαχ, φιλοξενεί η ισπανική ιστοσελίδα “solobasket.com”.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του “Νικ” στο Facebook: “Ένα από τα μεγαλύτερα site της Ισπανίας το solobasket.com με πάνω από 2.000.000 φίλους στην Ιβηρική χερσόνησο κάνει ιδιαίτερη μνεία στον ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ !

Με τίτλο το «μεγαλύτερο λάθος του Αουερμπαχ» αναφέρεται στον γενικό διευθυντή της γνωστής ομάδας του ΝΒΑ τους Μπόστον Σέλτικς και λέει ότι το μεγαλύτερο λάθος στην μακροχρόνια καριέρα του στον μαγικό κόσμο του NBA είναι ότι δεν έδωσε μια θέση στους Μπόστον στον ΝΙΚ!!

Σε μακροσκελές δημοσίευμα το αναφέρεται στην ζωή και την επιτυχημένη καριέρα του Έλληνα σούπερ σταρ από την στιγμή της γέννησης του στο Νιού Τζέρσει μέχρι και σήμερα .Δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ότι ο τότε μάνατζερ του Μπίλ Μάνον ενδιαφέρθηκε περισσότερο για την επίσης πελάτισσα του Νταιάνα Ρος και όχι όσο έπρεπε για τον ΝΙΚ και αυτός ήταν ο σοβαρότερος λόγος που ο Γκάλης δεν έπαιξε στο ΝΒΑ . Παραθέτει την δήλωση του Μάικλ Τζόρνταν μετά την μάχη τους στα «Δημήτρια » σύμφωνα με την οποία:«Δεν περίμενα να δω έναν τόσο σπουδαίο παίκτη και σκόρερ στην Ευρώπη». Τελειώνοντας φιλοξενεί δήλωση του Αουερμπαχ που αναγνωρίζει το λάθος του στην περίπτωση του Γκάλη!”

Το αφιέρωμα της ιστοσελίδας “solobasket.com” μπορείτε να το δείτε εδώ http://www.solobasket.com/nba/nick-galis-el-gran-error-de-red-auerbach