Ανω κάτω ο Πανιώνιος

από AllAboutARIS

Η σημερινή ήττα του Πανιωνίου από τον Αιγινιακό με 1-0 για το θεσμό του κυπέλλου προκάλεσε έντονες αναταράξεις στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να σκοράρει και έπεσε θύμα έκπληξης στο κύπελλο, καθώς ηττήθηκε από τον Αιγινιακό στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16. Στη διοίκηση της ομάδας υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την εικόνα που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το κλίμα έγινε ακόμα πιο βαρύ μετά τις δηλώσεις του Κώστα Παναγόπουλου.

Ο προπονητής του Πανιωνίου άφησε αιχμές για κάποιους ποδοσφαιριστές του, κάνοντας λόγο για κακή νοοτροπία κάποιων, οι οποίοι δεν έχουν αντιληφθεί σε ποια ομάδα παίζουν. Οι “κυανέρυθροι” αντιμετωπίζουν και πολλά οικονομικά προβλήματα, ωστόσο έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν 21 βαθμούς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ασφαλείς.

Η ρεβάνς με τον Αιγινιακό θα γίνει στη Νέα Σμύρνη στις 23 Ιανουαρίου, ενώ μερικές ημέρες μετά, στις 10 Φεβρουαρίου ο ΑΡΗΣ θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο, κόντρα στον οποίο πέτυχε τη μία από τις δύο φετινές του νίκες.

Προτεινόμενα Άρθρα