Ούτε στις αλάνες του Χαριλάου δεν θα έπαιζες…

από AllAboutARIS

Παοκτσηδιλίι στα… πρόβατα πούλησε ο Στέλιος Ηλιάδης

Παοκτσηδιλίι στα… πρόβατα πούλησε ο Στέλιος Ηλιάδης. Ο ποδοσφαιριστής που άκουσε τους οπαδούς της ομάδας του να βρίζουν την μάνα του για να πικάρουν τον αδερφό του Σάββα, που τους κάρφωνε τρίποντα μέσα στην έδρα τους (δείτε το βίντεο) και βέβαια πήρε άνετα το διπλό βγήκε να κάνει δηλώσεις ότι δεν θα πήγαινε ποτέ να παίξει στον ΑΡΗ.

Ο… εξαφανισμένος από το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έπαιζε πέρσι αλλαγή στην Κέρκυροκασσιόπη και ακόμα και στον φετινό ΑΡΗ θα ήταν εκτός αποστολής δήλωσε ότι δεν θα έπαιζε ποτέ στον ΑΡΗ. Εδώ έχει απόλυτο δίκιο, ούτε στις αλάνες της περιοχής Χαριλάου δεν θα μπορούσε να παίξει, όχι στον ΑΡΗ.

Απολαύστε τις δηλώσεις του: «Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει από ομάδες. Στον ΑΡΗ δεν θα πήγαινα να παίξω ποτέ, γιατί η αγαπημένη μου ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Το ξέρω ότι είναι αντιεπαγγελματικό, αλλά εγώ έτσι νιώθω. Δεν θα ένιωθα καλά αν πήγαινα στον ΑΡΗ. Παλιά δεν ήμουν ΠΑΟΚ, αλλά τώρα πλέον θεωρώ ότι είμαι πιο πολύ ΠΑΟΚ από πολλούς. Από τότε που πήγα όμως στον ΠΑΟΚ, δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο. Πριν γίνω ΠΑΟΚτσής δεν είχα ασχοληθεί καν. Θα πήγαινα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός από τον ΑΡΗ”.

Α, Στέλιο στον Ολυμπιακό θα έπαιζες; Αυτός δεν είναι ο μεγάλος αντίπαλος σας;

Προτεινόμενα Άρθρα