Εκτός Κυπέλλου η Γιουνάιτεντ!

από AllAboutARIS

Μεγάλη πρόκριση για τη Σουόνσι μέσα στο "Θέατρο των ονείρων" αφού πήρε τη νίκη με 1-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεγάλη εμφάνιση και από τη Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία φιλοδώρησε με πέντε τέρματα την Γουέστ Χαμ.

Εκτός του Κυπέλλου Αγγλίας έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε σήμερα 2-1 από τη Σουόνσι μέσα στο «Όλντ Τράφορντ», στο πλαίσιο του 3ου γύρου της διοργάνωσης. Οι «κύκνοι» άνοιξαν το σκορ με τον Ράουτλετζ στο 12΄, ενώ ο Ερνάντες ισοφάρισε στο 16` για τους «κόκκινους διαβόλους» που θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 80΄ η Γιουνάιτεντ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του νεοεισελθόντα Φάμπιο με απευθείας κόκκινη κάρτα για μακάρισμα στον Κάνιας, και η ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ… απέδρασε με τη νίκη-πρόκριση, χάρη στο γκολ του Μπόνι στο 90΄.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόιες, χρησιμοποίησε στην αποψινή αναμέτρηση τους εξής ποδοσφαιριστές: Λίντεγκάαρντ, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ (76΄ Φάμπιο), Έβανς, Μπούτνερ, Βαλένσια (62΄ Γιανουζάι), Φλέτσερ, Κλέβερλι, Καγκάουα, Γουέλμπεκ, Ερνάντες.

Η Γουέστ Χαμ «πλήρωσε» την υπεροψία του προπονητή της, ο οποίος παρέταξε τις «ρεζέρβες» στον αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ στον 3ου γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και έτσι αν και ομάδα της Premier Leagua, γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 5-0 από την «παρέα» του Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος πέτυχε και ένα υπέροχο τέρμα με πέναλτι α λα… Πανένκα (σκαφτό).

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο 13` με πέναλτι, αριστοτεχνικά εκτελεσμένο, ενώ έδωσε την πάσα στο τελευταίο γκολ της ομάδας του στις καθυστερήσεις.

Στην συνέχεια ο Πάτερσον με ένα χατ-τρικ μέσα σε 15 λεπτά (65`, 71΄, 79) «έκλεισε» την νίκη της ομάδας του, με τον Ριντ να διαμορφώνει το τελικό 5-0 στο 90` απέναντι στους Λονδρέζους που δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα ανταγωνιστικοί, φεύγοντας ντροπιασμένοι από το «Σίτι Γκράουντ».

Η Τσέλσι νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Ντέρμπι Κάουντι (66΄ Μίκελ, 71΄ Όσκαρ) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, ενώ η Λίβερπουλ επικράτησε με το ίδιο σκορ (54΄ Άσπας, 82΄ αυτ. Ταρκόφσκι) στο «Άνφιλντ» της Όλνταμ.

Προτεινόμενα Άρθρα