Κατήφεια αλλά και πείσμα για τη συνέχεια

από AllAboutARIS

Για ώρες μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης στα Τρίκαλα παίκτες και τεχνικό τιμ του ΑΡΗ ήταν απαρηγόρητοι.

Οι τρεις από τις εφτά ήττες του ΑΡΗ στο Πρωτάθλημα ήρθαν με πανομοιότυπο τρόπο ενώ λίγο έλειψε να υπάρξει και μία ακόμη με την Κηφισιά. Το χθεσινό ματς κύλησε εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο όμως στο τέλος οι άστοχες βολέ, η λάθος απόφαση από τον πάγκο την κρίσιμη στιγμή και η κούραση στην παράταση έδωσαν τους τρεις βαθμούς στα Τρίκαλα.

Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια και μακάρι οι βαθμοί αυτοί να μην στοιχίσουν στην προσπάθεια που κάνει ο ΑΡΗΣ για την είσοδό του στην εξάδα.
Παίκτες και προπονητές της ομάδας για ώρες μετά την αναμέτρηση χθες, δεν μπορούσαν να.. χωνέψουν τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα. Στο τελευταίο λεπτό ο ΑΡΗΣ πήρε σημαντικό προβάδισμα αλλά στα κρίσιμα σημεία χάθηκαν βολές ενώ δεν έγινε φάουλ στο 66-69 για να αποφευχθεί το τρίποντο.

Κατήφεια αλλά και πείσμα για τη συνέχεια. Η ομάδα παρά τα προβλήματα έχει δυνατότητες και το έχει αποδείξει. Απλά θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να… αυτοκτονεί. Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος ώστε να μη χάνει δικά της παιχνίδια γιατί όσο περνάει ο καιρός τα λάθη δεν θα μπορούν να αναπληρωθούν.