Εξετάζει τον Ιωαννίδη από Χάνσα Ροστόκ

από AllAboutARIS

Εκτός από τον διακαή πόθο Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο ΑΡΗΣ εξετάζει την προοπτική του δανεισμού και άλλου ποδοσφαιριστή «made in Germany» τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την marcasl.blogspot.com

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
“Εκτός από τον διακαή πόθο Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο ΑΡΗΣ εξετάζει την προοπτική του δανεισμού και άλλου ποδοσφαιριστή «made in Germany» τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στον Ολυμπιακό.

Ο 19χρονος επιθετικός της Χάνσα Ροστόκ Νίκος Ιωαννίδης, αποτελεί μια εξίσου ενδιαφέρουσα περίπτωση για τους «κίτρινους».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής και πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στο περυσινό NextGen Series, αγωνίζεται ως δανεικός στη γερμανική ομάδα, έχοντας 16 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας.

Στον ΑΡΗ που ψάχνονται για Ελληνες παίκτες κάτω των 24 ετών (λόγω μη αδειοδότησης) εξετάζουν με ενδιαφέρον (και) την περίπτωση του «ερυθρόλευκου» Ιωαννίδη”.

Ερχόμενοι σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, διερευνούν κατά πόσον είναι εφικτός ο δανεισμός του για το επόμενο εξάμηνο και η μετακόμισή του από το Ροστόκ στη Θεσσαλονίκη.   

Προτεινόμενα Άρθρα