"Ούτε φίλοι, ούτε εχθροί με τη νέα διοίκηση"

από AllAboutARIS

Ο κ. Στεφανίδης μίλησε για τους στόχους του ΑΡΗ, τον Λάμπρο Σκόρδα και τα 100 χρόνια

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μίλησε ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Πάνος Στεφανίδης, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

-Για τους στόχους της νέας χρονιάς: « Η ομάδα είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα. Πρώτος στόχος είναι σίγουρα να σώσουμε την κατηγoρία. Η ομάδα πιστεύω πως δεν είναι τόσο κακή ώστε να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση.
Επόμενος στόχος είναι να δούμε τα οικονομικά. Στόχος μας είναι η εξυγίανση. Τρέχουν πολλά ζητήματα, θα τα κρίνουμε και θα δούμε».

-Για τη νέα γενική συνέλευση της ΚΜΑ είπε: «Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ποτέ θα γίνει η γενική συνέλευση. Το πόρισμα σίγουρα θα είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης. Όμως δεν θα μας απασχολήσει μόνο αυτό, αφού υπάρχουν κι αλλά θέματα. Ένα από αυτά θα είναι και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».

-Για την προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά και για το φιάσκο με τον Κωνσταντινίδη ανέφερε: « Δε νομίζω ότι το φιάσκο ήταν ο Κωνσταντινίδης. Το φιάσκο ήταν όλα αυτά που έγιναν και ακούστηκαν από το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφισβητείται η ΚΜΑ και οι προθέσεις της. Ήμασταν ο πιο εύκολος στόχος. Η προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έτρεχε 40 μέρες και δεν έγινε τίποτα. Αν είναι να έρθει επενδυτής θα έρθει. Ο Άρης είναι μια ανώνυμη εταιρεία. Πρέπει να φτιάξουμε τις συνθήκες και να γίνουμε ελκυστικοί. Όποιος θέλει την ομάδα εμείς είμαστε ανοιχτοί».

-Για την αναγκαιότητα συσπείρωσης: « Πρέπει να πάμε σε ένα πνεύμα ενότητας. Υπάρχει μπροστά ένα δύσκολο τετράμηνο στο οποίο θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τη δύσκολη κατάσταση. Το αγωνιστικό είναι το παν και επειδή ο κόσμος έχει ευθύνη που εμπιστεύτηκε κάποιους ανθρώπους πρέπει να συμμετέχει στο γήπεδο για να βοηθήσει. Ο Άρης είναι ο κόσμος του».

-Για τη συνεργασία με Σκόρδα: « Δεν είμαστε εδώ για να γίνουμε ούτε φίλοι, ούτε εχθροί με τη νέα διοίκηση. Μας ενδιαφέρει μόνο το καλό του Άρη και η επίλυση των προβλημάτων».

-Για τον κίνδυνο επιβολής ποινών λόγο άρθρου 99: «Θα πάμε σίγουρα σε νέα αίτηση μέσα στις επόμενες ημέρες. Το πότε είναι και θέμα της ΠΑΕ. Η ΚΜΑ παίρνει αποφάσεις. Αυτό το μοντέλο διοίκησης έχουμε επιλέξει. Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε το πόρισμα στον κόσμο όσο πιο απλά γίνεται, ώστε να γίνει κατανοητό από όλους. Εξάλλου, οποίος δε γνωρίζει μπορεί να ψηφίσει λευκό».

-Για τον εορτασμό των 100 χρόνων του συλλόγου: «Για την εορτή των 100 χρόνων υπεύθυνος είναι ο ερασιτέχνης. Η ΚΜΑ γενικά είναι έξω από αυτό λόγω αρμοδιοτήτων και δεν συμμετέχει».

Προτεινόμενα Άρθρα