Στάση αναμονής για Γιαννάκη

από AllAboutARIS

Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κίνας όμως ο ΑΡΗΣ είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν για να έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Από την πρώτη στιγμή που αποχώρησε ο Βαγγέλης Αγγέλου πρώτος στόχος του ΑΡΗ για την αντικατάστασή του ήταν και εξακολουθεί να είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Τις τελευταίες μέρες δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κίνας όμως οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν για να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει πάρει ακόμη απάντηση από την ομοσπονδία για το αν του επιτρέπουν να δουλέψει παράλληλα και σε άλλο Σύλλογο αλλά αισιοδοξεί πως αυτή θα έρθει στις αρχές της επόμενης εβδομάδος.

Έτσι λοιπόν ο ΑΡΗΣ περιμένει και αισιοδοξεί. Αν τυχόν δεν πάνε καλά τα πράγματα τότε πιθανότερο είναι να παραμείνουν στον πάγκο μέχρι νεοτέρα οι Μουρατίδης-Καμπερίδης. Ειδικά αν αύριο η ομάδα καταφέρει και φύγει από τα Τρίκαλα με τους δύο βαθμούς της νίκης.