Φαβορί ο ΑΡΗΣ για Βλαχοδήμο!

από AllAboutARIS

Πριν από λίγες μέρες βρισκόταν κοντά στον Πλατανιά, πλέον οι πιθανότητες είναι σαφώς με το μέρος των «κιτρινόμαυρων».

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Βλαχοδήμος θέλει να αποχωρήσει από την Άουγκσμπουργκ ο ΑΡΗΣ εκδήλωσε το ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμό από τον Ολυμπιακό.

Ήταν και παραμένει από τους βασικούς μεταγραφικούς του στόχους. Ο Σούλης Παπαδόπουλος θεωρεί πως ο νεαρός εξτρέμ μπορεί να αποτελέσει ισάξιο αντικαταστάτη του Σαλόζε Ουντότζι.

Από εκεί που ο ΑΡΗΣ ήταν το αουτσάιντερ στην «κούρσα» για τη απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον.

Σημαντικό ρόλο στο να ανατραπεί η κατάσταση έπαιξε ο Σούλης Παπαδόπουλος, καθώς οι επαφές που είχε με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» έπιασαν τόπο, ενώ εδώ και καιρό ο Ανδρέας Τάτος έχει συμβάλλει, μιλώντας συνεχώς με τον νεαρό αθλητή.

Αυτό που κατάφερε ο Έλληνας τεχνικός είναι να πείσει τον Ολυμπιακό να αφήσει τον Βλαχοδήμο να διαλέξει αυτός ανάμεσα σε ΑΡΗ και Πλατανιά. Η ομάδα του Πειραιά δεν σκοπεύει να αποφασίσει αυτή το που θα συνεχίσει ο νεαρός εξτρέμ.

Ο Βλαχοδήμος φέρεται να έχει «ψηθεί» τις τελευταίες από τον Τάτο να συνεχίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οριστική κατάληξη στο θέμα θα υπάρξει την επόμενη εβδομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα