«Φτιάχνει» τους παίκτες του

από AllAboutARIS

Προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του ενόψει της δύσκολης συνέχειας ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο πρώτος γύρος ήταν καταστροφικός για τον ΑΡΗ. Χειρότερα δεν θα μπορούσε να τελειώσει το 2013. Μόλις 11 βαθμοί σε 17 παιχνίδια και αποκλεισμός στο κύπελλο από την πρώτη φάση που συμμετείχε.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος που ανέλαβε πρόσφατα τους «κιτρινόμαυρους» προσπαθεί καθημερινά να «φτιάξει» τους παίκτες του ενόψει των σημαντικών αγώνων που έρχονται στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου.

Ειδικά το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι ίσως το σημαντικότερο. Ο ΑΡΗΣ θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να φτάσει τον αντίπαλο στους 14 βαθμούς και να μειώσει την διαφορά του από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ψυχολογία των παικτών σαφώς και δεν είναι σε καλό επίπεδο. Το ίδιο και η αυτοπεποίθησή τους. Για να ανεβούν και τα δύο χρειάζονται νίκες. Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας με διάφορους τρόπους προσπαθεί να αλλάξει τα πράγματα και πριν από αυτές. Θέλει την Δευτέρα το απόγευμα από τους αθλητές τις ομάδες να… γυαλίζει το μάτι τους.

Το αν θα τα καταφέρει θα φανεί λίγα 24ωρα από τώρα.

Προτεινόμενα Άρθρα