Το ξεχωριστό… «Κλεάνθης Βικελίδης»

από AllAboutARIS

Ο Βαλεντίνος Βλάχος είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την έδρα στην οποία αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα.

Τη φανέλα του ΑΡΗ είναι πολύ πιθανό να φορέσει για το επόμενο εξάμηνο ο Βαλεντίνος Βλάχος, αγωνιζόμενος στους «κίτρινους» ως δανεικός. Για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ το «Κλεάνθης Βικελίδης» παρουσιάζει μία ιδιαιτερότητα.

Είναι το μοναδικό γήπεδο στο οποίο έχει αποβληθεί κατά την παρουσία του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ (με την ΑΕΚ) και της Φούτμπολ Λιγκ (με τον Θρασύβουλο).

Ο νεαρός μπακ ήταν ο ένας από τους τέσσερις παίκτες που είχαν αποβληθεί σε εκείνο το ματς από τον Κάκο, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89’. Νωρίτερα ο Κερκυραίος είχε αποβάλει τον Τσούπρο από την ΑΕΚ και τους Πουλίδο και Αγκάνθο από τον ΑΡΗ.

Εκείνο το ματς έμεινε βέβαια στην ιστορία για την απαράδεκτη δεύτερη κίτρινη στον Αγκάνθο επειδή σήκωσε τη φανέλα του και από κάτω είχε ένα μήνυμα για τον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα και φυσικά για το πεντακάθαρο οφσάιντ γκολ του Πετρόπουλου, με το οποίο η ΑΕΚ πήρε τότε το βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1-1 στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα Άρθρα