"Σε συζητήσεις με τον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

"Νιώθω έτοιμος…"

Συζητήσεις με τον ΑΡΗ ώστε να αναλάβει την ομάδα έχει ο Γιώργος Καλαφατάκης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στον “Αρένα”, αναφέροντας πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την “κίτρινη” ΚΑΕ, δηλώνοντας έτοιμος να αναλάβει.

Αναλυτικά

Για την αγωνιστική εικόνα του ΑΡΗ: “Ο ΑΡΗΣ έχει μεγαλύτερο ταλέντο αλλά και τους έμπειρους που βοηθάνε. Έχει πάθος, τρομερός κόσμο και πιστεύω πως έχει την ικανότητα μελλοντικά να γίνει ο γνωστός Άρης. Έχουν γίνει κινήσεις σωστές, προοπτικής και βρίσκεται η ομάδα σε καλό δρόμο”.

Για το τι μπορεί να καταφέρει ο ΑΡΗΣ στον τελικό του κυπέλλου“Είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει με τις δύο ομάδες να έχουν ίσες πιθανότητες. Δε μπορεί να αποκλείσει κανείς την πιθανότητα να πετύχει κάτι ο Άρης καθώς είναι μονάχα ένα παιχνίδι”.

Για της συζητήσεις που κάνει με τον ΑΡΗ: “Υπάρχει ενδιαφέρον και από πλευράς Άρη και από τη πλευρά μου. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και είναι λογικό να υπάρξουν συζητήσεις. Είμαι 20 χρόνια στη πρώτη Εθνική και έχω περάσει από πολλά και το βλέπω σαν μια μεγάλη πρόκληση. Ο Άρης είναι πάντα Άρης και έχει μια ξεκάθαρη διοίκηση που δημιουργεί προοπτική. Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω στον Άρη με αυτόν τον κόσμο που σου δίνει δύναμη. Είναι ένας μπασκετικός και απαιτητικός κόσμος. Έχω δουλέψει με πέντε παίκτες της ομάδας, έχω δουλέψει στη Θεσσαλονίκη και νιώθω έτοιμος. Βέβαια δεν αποφασίζω μονάχα εγώ. Βρισκόμαστε ακόμα σε συζητήσεις”.