Κάποιος έπρεπε να το κάνει

από AllAboutARIS

Οι προσδοκίες που γεννά η αποψινή συνάντηση των φορέων του ΑΡΗ με πρωτοβουλία του Λεωνίδα Μπακούρα.

Συσπείρωση, ομόνοια, ομοψυχία. Όμορφες λέξεις όταν τις ακούς ή τις διαβάζεις, δύσκολες όμως ως προς την εφαρμογή τους και ειδικά στον ΑΡΗ… άγνωστες τα τελευταία χρόνια. Και αν έχουν γίνει προσπάθειες να βρεθεί σημείο τομής και να δουλέψουν όλοι για τον κοινό σκοπό και την αποτελμάτωση του ΑΡΗ. Ολες απέβησαν άκαρπες, νικημένες από την παθογένεια που κατατρέχει τον σύλλογο. Η νέα πρωτοβουλία του Λεωνίδα Μπακούρα να καλέσει όλους τους θεσμικούς φορείς σε συνάντηση ίσως κάνει την αρχή να αλλάξουν τα πράγματα. Κυρίως γιατί προέρχεται από έναν άνθρωπο που δεν έχει χρωματιστεί, είναι πετυχημένος στον τομέα του και αγνός αρειανός. 

Όπως πιστεύει ο Λεωνίδας Μπακούρας, η συσπείρωση είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσει ο ΑΡΗΣ πετύχει τον στόχο του στα δύο μεγάλα μέτωπα, αυτό της εξυγίανσης, μέσω της υπαγωγής στο άρθρο 99 και της αγωνιστικής σωτηρίας, όπου θα πρέπει ο ΑΡΗΣ ενιαίος και αδιαίρετος να αυξήσει τη δυναμική του απέναντι στις υπερκείμενες αρχές του ποδοσφαίρου και τους πολιτειακούς φορείς, απαιτώντας σεβασμό και διεκδικώντας ισονομία. Παράλληλα είναι γνωστή η αδυναμία της νυν διοίκησης να χρηματοδοτήσει την ομάδα, π.χ άμεσα ώστε να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας ή να βγει δίχως προβλήματα η χρονιά και μόνο η συνένωση όλων των δυνάμεων του ΑΡΗ μπορεί να φέρει και κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Στη συνάντηση που θα λάβει χώρα στις 19:00 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, από την ΠΑΕ προσκλήθηκε ο πρόεδρος, Λάμπρος Σκόρδας, οι ομόλογοι του σε ΑΣ και ΚΜΑ, Θωμάς Γιώτας και Παναγιώτης Στεφανίδης, ο πρώην πρόεδρος, Γιάννης Ψηφίδης, ως εκπρόσωπος της κίνησης που έγινε πρόσφατα για την εξεύρεση λύσης και για τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ, καθώς και μέλη των δύο δυναμικότερων συνδέσμων της ομάδας, του SUPER 3 και των Ιερολοχιτών.

Προτεινόμενα Άρθρα