Τα λένε με Παπαστεριανό

από AllAboutARIS

Σκοπός της διοίκησης να τελειώσει άμεσα το θέμα και ο παίκτης να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός είναι η πρώτη επιλογή του Σούλη Παπαδόπουλου για την θέση του αμυντικού χαφ και για την κάλυψη της μοναδικής θέσης άνω των 24 ετών.

Το ραντεβού μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης θα γίνει σήμερα μιας και ο παίκτης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη διακοπή του ρουμανικού πρωταθλήματος αλλά και επειδή δεν υπάρχει αρκετός χρόνος.

Η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει είναι δεδομένη. Όμως για να ενημερώσει την Κονκόρντια ότι θέλει να μείνει ελεύθερος θα πρέπει να συμφωνήσει πρώτα με τον ΑΡΗ. Σημείο κλειδί για οποιαδήποτε συμφωνία είναι τα 230.000 ευρώ που οφείλονται στον Παπαστεριανό και για τα οποία έχει καταθέσει προσφυγή.

Η πλευρά του παίκτη θα ζητήσει να διασφαλίσει μέχρι το τέλος της σεζόν ένα ποσό από αυτά και αφήνει να εννοηθεί ότι για την αμοιβή της τρέχουσας σεζόν δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Από την πλευρά της διοίκησης στην τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε χθες, του τονίστηκε ότι παρότι δεν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο υπόλοιπο από το τρέχον τηλεοπτικό συμβόλαιο ώστε να του εκχωρηθεί, θα καταβληθεί προσπάθεια να τον διασφαλίσουν με άλλο τρόπο.

Σκοπός είναι να υπάρξει σήμερα συμφωνία ώστε να ενημερώσει άμεσα την Κονκόρντια και να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα