«Βλέπει» και Μπουγαΐδη

από AllAboutARIS

Τον δανεισμό του Μαυρουδή Μπουγαίδη εξετάζουν οι κίτρινοι στα πλαίσια της ενίσχυσής τους στην άμυνα.

Η απόφαση της διοίκησης σύμφωνα και με τις εισηγήσεις του Σούλη Παπαδόπουλου είναι να ενισχυθεί η ομάδα στην άμυνα, ειδικά από την στιγμή που δεν ξέρει κανείς πως θα εξελιχθεί το πρόβλημα του Πουλίδο στον αυχένα.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι κίτρινοι είναι ενός παλιού γνώριμου. Του Μαυρουδή Μπουγαίδη που από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην Γρανάδα, την ομάδα του Λούκας Αλκαράθ. Για την ακρίβεια αγωνίζεται με την δεύτερη ομάδα της Γρανάδα στο πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, μετρώντας 14 συμμετοχές. Ο 20χρονος αμυντικός ήταν να παραχωρηθεί δανεικός στην Ερκουλες αλλά τελευταία στιγμή ο δανεισμός του χάλασε και έμεινε στην Γρανάδα.

Ο Μπουγαίδης που αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του ΑΡΗ (ίδια φουρνιά με Διούδη, Γιαννιώτα, Γιαννίτση, Κατίδη) έφυγε ως γνωστό από τους κίτρινους το 2011 για να πάει στην ΑΕΚ από όπου πήγε το καλοκαίρι στην ομάδα της Ανδαλουσίας μετά τον υποβιβασμό της αθηναϊκής ομάδας.

Η Γρανάδα δεν είναι αντίθετη στον δανεισμό του σε ένα πρωτάθλημα σαφώς πιο ανταγωνιστικό από την 3η κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος ενώ θετικός είναι και ο παίκτης που το βλέπει ως μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει σε ένα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα