Η μοναδικότητα του Σούλη

από AllAboutARIS

Τα πήγαινε-έλα των προπονητών στον ΑΡΗ είναι- δυστυχώς- συνηθισμένο φαινόμενο. Η περίπτωση του Σούλη Παπαδόπουλου θα μείνει όμως στην ιστορία.

Του Άκη Ιωακείμογλου

Από αλλαγές προπονητών στον ΑΡΗ είμαστε αν μη τι άλλο χορτασμένοι. Ξένοι, έλληνες, έμπειροι, πρωτάρηδες έχουν περάσει από τον πάγκο των «κίτρινων» άλλοι για μεγαλύτερα και άλλοι για μικρότερα χρονικά διαστήματα.

Υπάρχουν φυσικά κάποιοι που μετρούν περισσότερες από μία θητείες στον πάγκο των «κίτρινων», όπως για παράδειγμα ο αείμνηστος Αλκέτας Παναγούλιας, ο Γιώργος Φοιρός, ο Μάκης Κατσαβάκης, ο Κίκε Ερνάντεθ κτλ. Σε αυτή την κατηγορία εντάχθηκε πλέον και ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Η περίπτωση του νυν τεχνικού των «κίτρινων» έχει πάντως μία ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα. Είναι ο πρώτος ο οποίος κάνει δύο θητείες στον ΑΡΗ μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Η πρώτη διήρκησε από τις 8 Μαρτίου μέχρι τις 30 Ιουνίου και η δεύτερη άρχισε πριν από μερικές ημέρες, πάλι εντός του 2013.

Ούτε καν ο Γιάννης Μιχαλήτσος, που έχει καθίσει πολλές φορές στον πάγκο, τις περισσότερες ως υπηρεσιακός, δεν του έχει προκύψει μέσα στο ίδιο έτος. Για τον Παπαδόπουλο το 2013 είναι ιδιαίτερο αφού τον έφερε στον πάγκο μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου όχι μία αλλά δύο φορές.

Προτεινόμενα Άρθρα