Ραντεβού με Παπαστεριανό

από AllAboutARIS

Ποια είναι τα δεδομένα της πιθανής επιστροφής του έλληνα μέσου στον ΑΡΗ.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός είναι η πρώτη επιλογή του Σούλη Παπαδόπουλου για την θέση του αμυντικού χαφ και για την κάλυψη της μοναδικής θέσης άνω των 24 ετών. Ουσιαστικά η νέα διοίκηση θα προσπαθήσει με τη κίνηση αυτή να διορθώσει το λάθος του περασμένου καλοκαιριού αφού από την πρώτη στιγμή η επιλογή να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του αποδείχθηκε λανθασμένη.

Το ραντεβού μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και σήμερα αλλά σίγουρα εντός εβδομάδας, μιας και ο παίκτης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη διακοπή του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει είναι δεδομένη. Όμως για να ενημερώσει την Κονκόρντια ότι θέλει να μείνει ελεύθερος θα πρέπει να συμφωνήσει πρώτα με τον ΑΡΗ. Σημείο κλειδί για οποιαδήποτε συμφωνία είναι τα 230.000 ευρώ που οφείλονται στον Παπαστεριανό και για τα οποία έχει καταθέσει προσφυγή. Η πλευρά του παίκτη θα ζητήσει να διασφαλίσει μέχρι το τέλος της σεζόν ένα ποσό από αυτά και αφήνει να εννοηθεί ότι για την αμοιβή της τρέχουσας σεζόν δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα