"Η αλλαγή προπονητή, πάντα βοηθάει"

από AllAboutARIS

«Πιστεύω πως θα τα καταφέρει απόψε η ομάδα»

Τη σιγουριά του πως ο ΑΡΗΣ θα φύγει με τη νίκη απόψε από τα Γιάννενα εξέφρασε ο Ζόραν Λόντσαρ. Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, στάθηκε στη βελτίωση που μπορεί να παρουσιάσει μια ομάδα με την αλλαγή προπονητή, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση τόσο του ίδιου όσο και του Μιλίνκοβιτς από τον ΑΡΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το σημερινό παιχνίδι και την αλλαγή προπονητή: «Οπωσδήποτε θέλω την νίκη το βράδυ και πιστεύω πως ο ΑΡΗΣ θα τα καταφέρει. Η αλλαγή προπονητών πάντα φέρνει μια βελτίωση στην ομάδα. Λίγο αν είσαι έξυπνος προπονητής θα τα καταφέρει».

Για την προσπάθεια στον πάγκο του ΑΡΗ: «Αυτή η προσπάθεια έγινε όπως έγινε. Τώρα με την αλλαγή του προπονητή μετά από απόφαση της διοίκησης ίσως να φέρει αλλαγές και να πάει καλύτερα η ομάδα. Σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, πολύ δουλειά, ξέρουμε πως ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και πρέπει με το υλικό που έχει να παλέψει».

Για τον Μιλίνκοβιτς: «Ο Ζόραν είναι πολύ στεναχωρημένος, πίστευε πάντα στους παίκτες και σε θετικά αποτελέσματα, δεν έχασε στιγμή της αυτοπεποίθηση του. Μιλήσαμε με άλλες ομάδες, έχουμε προτάσεις, όμως αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ένα μικρό διάλειμμα».

Προτεινόμενα Άρθρα