«Ονειρική βραδιά, οι παίκτες με διαψεύσανε»

από AllAboutARIS

Για το αγωνιστικό και μόνο σχολίασε ο προπονητής του ΑΡΗ Βαγγέλη Αγγέλου μη θέλοντας να αναφερθεί καθόλου στο θέμα της ενδεχόμενης αποχώρησής του από την ομάδα.

Πανευτυχής ο Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του και μόνο σε αυτήν. Ξεκίνησε τις δηλώσεις λέγοντας ότι δεν θα δεχτεί καμία ερώτηση για το θέμα της παραμονής του στον ΑΡΗ ή όχι: «Δεν θα δεχτώ καμία ερώτηση. Αυτή η νύχτα είναι η νύχτα του ΑΡΗ. Αύριο που είναι καινούρια μέρα, με την διοίκηση θα σας ενημερώσουμε για το θέμα που έχει προκύψει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η μπασκετική ανάλυση μπροστά στην διάθεση από το σπρώξιμο του κόσμου πάει στράφι. Ήταν μια βραδιά ονειρική για μας. Περιμέναμε αυτή την εμφάνιση. Αυτά τα παιδιά μπορούν να χαρίσουν στον κόσμο του ΑΡΗ πολλές και μεγάλες χαρές. Περάσαμε και περνάμε πολλά σας Σύλλογος. Θέλω να δώσω  ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, στους παίκτες, στους συνεργάτες γιατί ήταν δύσκολες αυτές οι τελευταίε ς15 μέρες και κυρίως μετά την ήττα στην Ελευσίνα όπου πήγαν όλα στραβά. Σήμερα πήγαν όλα καλά.

Η ομάδα έδωσε μια παράσταση στον κόσμο και ιστορικά το πέρασμα στον τελικό θα μείνει. Αξίζει να μνημονευθεί αυτή η επιτυχία. Συγχαρητήρια στον Γιάννη (Σφαιρόπουλο)».

Για το αν περίμενε το ματς να πάει έτσι όπου πήγε τόνισε: «Το περιμέναμε όπως ήρθε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μια δυνατή άμυνα, την άμυνα που παίζει ο Πανιώνιος. Είχαμε μεγάλη ομαδικότητα, πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Βέβαια δεν περίμενα αυτή την μεγάλη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Ο προπονητής είναι αυτός που διαψεύδεται από τους παίκτες. Σήμερα οι παίκτες με διαψεύσανε.

Για την διαχείριση του θέματος που προέκυψε με ην ενδεχόμενη αποχώρησή του τόνισε: «Ο Αρβανίτης κρατάει το καράβι καλά. Ακούει περισσότερα από μένα. Περάσαμε μαζί την διαχείριση αυτής της κατάστασης και όπως αποδείχθηκε τα καταφέραμε. Πρέπει να χαρούμε απόψε και από αύριο θα συζητήσουμε τα υπόλοιπα θέματα».

Προτεινόμενα Άρθρα