Οι 101 ημέρες του Μιλίνκοβιτς

από AllAboutARIS

Εκατό συν μία ημέρες παρέμεινε στον πάγκο του ΑΡΗ ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, η συνεργασία με τον οποίο άρχισε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ουσιαστικά από το βράδυ της Πέμπτης αποτελεί παρελθόν για τον ΑΡΗ και μένει μόνο το τυπικό σκέλος των ανακοινώσεων για να «σφραγιστεί» το διαζύγιο των δύο πλευρών. Ο Σέρβος αποχώρησε από τον ΑΡΗ μετά από θητεία διάρκειας 101 ημερών και αφήνοντας πίσω του πολλές συμπάθειες.

Πρόσωπο «κλειδί» ώστε να τον δει ο κόσμος του ΑΡΗ με καλό μάτι από την πρώτη στιγμή ήταν φυσικά ο άμεσος συνεργάτης του και ένας από τους πιο αγαπημένους πρώην ποδοσφαιριστές της κερκίδας, ο Ζόραν Λόντσαρ.

Η επιλογή του πρώην προέδρου Δημήτρη Ηλιάδη για την αντικατάσταση του Γιάννη Χατζηνικολάου ξάφνιασε, ωστόσο όταν άρχισαν να συλλέγονται πληροφορίες για τον Μιλίνκοβιτς ένα κλίμα αισιοδοξία διαμορφώθηκε στις τάξεις των οπαδών του ΑΡΗ.

Επί ημερών του Σέρβου η ομάδα πέτυχε τις δύο νίκες της στο πρωτάθλημα σε Βέροια και Νέα Σμύρνη. Υπήρξαν ποδοσφαιριστές που δημοσίως έσταζαν μέλι γι’ αυτόν δηλώνοντας τα καλύτερα και άλλοι (όπως για παράδειγμα οι δύο Ισπανοί) οι οποίοι με τον Σέρβο στον πάγκο δεν φάνηκε να περνούν και τις καλύτερές τους ημέρες.

Ο Μιλίνκοβιτς κέρδισε πολλές συμπάθειες και με τον χαρακτήρα του, αφού από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή έδειξε ότι είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, που ήρθε αποφασισμένος να πετύχει το δύσκολο έργο που γνώριζε ότι αναλάμβανε. Μετά από 101 ημέρες ο Σέρβος αποχώρησε από τον ΑΡΗ, φεύγοντας όμως ως φίλος και δηλώνοντας πλέον οπαδός της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα