Χαρίσης: "Να είμαστε ο εαυτός μας"

από AllAboutARIS

Ο Κώστας Χαρίσης στάθηκε στην απόδοση του ΑΡΗ όσον αφορά το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, λέγοντας ότι πρέπει να είναι ο… εαυτός τους.

Ο Κώστας Χαρίσης μίλησε για τον ημιτελικό με τον Πανιώνιο, υπογραμμίζοντας ότι «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό να έρθει. Θεωρώ ότι ήμαστε έτοιμοι, έχουν μπει και τα παιδιά που λείπανε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο» ενώ πρόσθεσε για την πίεση του κόσμου: «Την πίεση του κόσμου την μετατρέπουμε σε θετική ενέργεια, θέλουμε κι εμείς πολύ την πρόκριση στον τελικό. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος του παιχνιδιού θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί».
Συνεχίζοντας είπε: «Ο κόουτς είχε πει ότι μπαίνουμε σε μία φάση προετοιμασίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δυστυχώς ο αγώνας με την Ελευσίνα δεν ήταν αντιπροσωπευτικός της προσπάθειας που κάνουμε τον τελευταίο καιρό. Θέλω να πιστεύω ότι ήμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την στιγμή και θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στον ημιτελικό με τον Πανιώνιο».
Ο Κώστας Χαρίσης υπογράμμισε επίσης: «Πιστεύω ότι εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προσέξουμε τα ριμπάουντ, να ήμαστε ομαδικοί όπως κάθε παιχνίδι. Ουσιαστικά να είμαστε ο εαυτό μας. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, εμείς πρέπει να δείξουμε τι είμαστε εμείς. Θα είναι παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι , ώστε τα δικά μας ατού να τα χρησιμοποιήσουμε σε βάρος του Πανιωνίου» ενώ για την… μάχη των ψηλών είπε: «Νομίζω ότι στις θέσεις των ψηλών έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο. Δεν υπάρχει επίσης άλλος παίκτης στην Α1 σαν τον Ασημακόπουλο, με μεγαλύτερη εμπειρία. Στην «φροντ λάιν» δεν πρέπει να ανησυχούμε». 

Προτεινόμενα Άρθρα