"Αντικαταστατικό να προκύψει σήμερα διοίκηση"

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης δήλωσε πως είναι έτοιμος να μπει μπροστά και παράλληλα σημείωσε ότι είναι αντικαταστατικό να προκύψει σήμερα διοίκηση:

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης δήλωσε πως είναι έτοιμος να μπει μπροστά και παράλληλα σημείωσε ότι είναι αντικαταστατικό να προκύψει σήμερα διοίκηση:  “Δεσμεύτηκα πως θα παρουσιάσω μια συγκεκριμένη πρόταση. Έγινε αναφορά στην απόφαση του άρθρου 99. Χαρακτηρίστηκε προσχηματική και προχειροδουλειά. Δεν συμφωνώ. Εμένα η άποψη μου είναι ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει δυνατότητα έφεσης. Θα πρέπει να έχουμε στη διάθεση μας για μία νέα έφεση, κάτι που θέλει σοβαρή δουλειά. Βασική προϋπόθεση για να το κάνουμε, είναι να πληρώσουμε τις δόσεις για τον μήνα Νοέμβριο. Είναι ένα ποσό 140.000 ευρών μείον 10.000 που πληρώθηκαν χθες. Όλοι όσοι αποκτήσαμε όνομα μέσα από τον ΑΡΗ, με πρώτο εμένα, πρέπει να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο νέας αίτησης.

Επειδή πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να γίνει αυτή η προσπάθεια και πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι, είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω, γιατί όλοι πιστεύω πως θα βοηθήσετε τον ΑΡΗ και όχι εμένα. Δεν μπορώ όμως μέσα σε δύο τρεις μέρες να σας εμφανίσω συγκεκριμένη πρόταση. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Για αυτό προτείνω για δέκα μέρες η ομάδα να πορευθεί ως έχει και μετά να υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις. Όλοι σας λέμε ένα τίποτα. Θα είναι αντικαταστατικό να προκύψει διοίκηση σήμερα. Δηλώνω πως έχω την πρόθεση να μπω μπροστά, αν καταφέρω να φτιάξω ένα σχήμα”.

Την ίδια στιγμή ο νομικός επί κ. Σκόρδα, Κώστας Παπαδόπουλος ζήτησε εντολή από το σώμα για να ζητήσει από το δικαστήριο ορισμό νέας διοίκησης και παραλληλα να αποφασίσει το σώμα (οι άσχετοι δηλαδή με νομικά) να κατατεθεί νέα αίτηση για το 99 και όχι έφεση όπως έλεγε ο κ. Στεφανίδης!

Προτεινόμενα Άρθρα