Λίγοι βάζουν το χέρι στην… τσέπη

από AllAboutARIS

Η ανταπόκριση, όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν αρκετά μεγάλη, την ώρα που οι ανάγκες του ΑΡΗ παραμένουν μεγάλες και γνωστές από όλους.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση των Αρειανών παραγόντων σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Στόχος της συνάντησης ήταν να συγκεντρωθεί ένα αξιοσέβαστο ποσό για να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να βγει από αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Ο Γιάννης Ψηφίδης ήταν ο εμπνευστής της συγκεκριμένης κίνησης αλλά η ανταπόκριση δεν ήταν μεγάλη. Παρόλα αυτά, όσοι ήταν παρόντες έδειξαν την πρόθεση να βοηθήσουν ενεργά.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι  Παπαϊωάννου, Ορφανίδης, Σαμολαδάς, Ζουμπουρίδης, Αλεξανρίδης ενώ δήλωσε τη συμμετοχή του και ο Λεωνίδας Μπακούρας (ήταν εκτός Θεσσαλονίκης για επαγγελματικούς λόγους), με συγκεκριμένο ποσό στην πολύ δύσκολη περίοδο την οποία διανύει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι περισσότεροι δεν έδειξαν μεγάλη διάθεση να βάλουν το χέρι στην… τσέπη και μόνο ο Ντίμης Παπαϊωάννου με τον Λεωνίδα Μπακούρα κατέθεσαν ένα αξιοσέβαστο ποσό.

Με βάση την ανταπόκριση που υπήρχε θεωρείται πολύ δύσκολο να υπάρχει μέχρι αύριο μια ολοκληρωμένη διοικητική πρόταση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Προτεινόμενα Άρθρα