Τους είχε προειδοποιήσει

από AllAboutARIS

Δυο φορές μέσω επιστολών ο δικηγόρος του νιγηριανού είχε ζητήσει από την διοίκηση την καταβολή των δεδουλευμένων του.

Μόνο κεραυνός εν αιθρία δεν ήταν για την ΠΑΕ η είδηση της προσφυγής που κατέθεσε ο Σαλόζε Ουντότζι και αυτό γιατί ο νιγηριανός ποδοσφαιριστής είχε δυο φορές προειδοποιήσει την διοίκηση για την οικονομική της ασυνέπεια. Η πρώτη φορά που ο πρώτος σκόρερ του ΑΡΗ είχε ενοχλήσει την διοίκηση ήταν στις 19 Νοεμβρίου.

Τότε ο δικηγόρος του παίκτη είχε στείλει επιστολή στην ΠΑΕ με την οποία ζητούσε να του καταβληθεί η καθυστερημένη δόση των 9.000 ευρώ του Σεπτεμβρίου καθώς και των 10.000 ευρώ του Οκτωβρίου. Στην όχληση του παίκτη, η ΠΑΕ κατέβαλε τη δόση του Σεπτεμβρίου, όχι όμως και του Οκτωβρίου.

Λίγες μέρες αργότερα στις 5 Δεκεμβρίου και αφού είχε καθυστερήσει και η δόση Νοεμβρίου (7.000 ευρώ) η πλευρά του παίκτη έστειλε νέα επιστολή στην διοίκηση με την οποία ζητούσε την άμεση καταβολή των οφειλομένων ως τις 11/12 διαφορετικά ενημέρωνε ότι θα προχωρούσε στις νόμιμες ενέργειες, όπως και έκανε αφού οι μέρες πέρασαν και η διοίκηση Ηλιάδη δεν φάνηκε συνεπής. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι η διοίκηση είχε τη δυνατότητα να πληρώσει τον παίκτη και να τον κρατήσει στην ομάδα και όχι να προσπαθεί εκ των υστέρων να του καταβάλλει τη δόση του Οκτωβρίου.

Περίπτωση να αλλάξει άποψη ο παίκτης δεν υπάρχει και φαίνεται από το γεγονός ότι δεν περίμενε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο οποίο θα συμπλήρωνε 15 συμμετοχές και βάσει του συμβολαίου του αυτο θα ισοδυναμούσε με μπόνους 15.000 ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα