Πρόκριση με πεντάρα (pics)

από AllAboutARIS

Εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας στο γυναικείο ποδόσφαιρο πήρε ο ΑΡΗΣ με νίκη 5-0 επί της Πανσερραϊκής.

Ο χορός των γκολ άρχισε νωρίς. Μόλις στο 4’ η Γρηγοριάδου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 13’ Χουτουριάδου  απέφυγε μία αντίπαλο πίσω από το κέντρο, άνοιξε προς τα αριστερά στην Γρηγοριάδου, που έκανε μια σέντρα ακριβείας προς την Μαντατζή, η οποία με ωραίο σουτ έβαλε το γκολ για το 2-0.

Στο 39’ σε μία ωραία αντεπίθεση η Βαμπούλα έκανε το 3-0, ενώ στο 41’ με μακρινό σουτ η Παράσχου πέτυχε το 4-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ συνέχισε να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Παίζοντας λίγο πιο χαλαρά με το 4-0 παρακαταθήκη από το πρώτο 45λεπτο. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 75’ από συνεργασία της Μαντατζή με τη Γρηγοριάδου, η οποία πέτυχε χατ τρικ.

Με τη νίκη αυτή ήρθε η πρόκριση στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Ψάλτη, Κηπουρού, Χουτουριάδου, Γρηγοριάδου, Χυτούδη, Κολλήγα(57` Σαμιωτάκη), Μαντατζή, Πασπάλη(72` Τερζοπούλου), Κώττα, Παράσχου, Βαμπούλα(80` Κεχαγιά)

Μετά το τέλος του αγώνα η αρχηγός του ΑΡΗ, Ρία Κολλήγα, δήλωσε στο www.ariswomenfootball.blogspot.gr: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις συμπαίχτριες μου.

Φέτος κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, που μας αντέχει και όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα και βοηθάνε στην ομάδα και με τον τρόπο τους.

Σήμερα θα χαρούμε την πρόκριση και από αύριο κιόλας κοιτάμε και δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε και όλους τους φιλάθλους μας που μας υποστηρίζουν σε κάθε παιχνίδι μας. Επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια στα κορίτσια των Σερρών και στο τεχνικό τιμ και εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια για την συνέχεια».

Προτεινόμενα Άρθρα