Προσφυγές από Ουντότζι, Ίμπε

από AllAboutARIS

Παρά το γεγονός ότι από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ το πρωί σημειώνονταν ότι ο Ουντότζι έχει πληρωθεί την δόση Οκτώβρη, ο Νιγηριανός κατέθεσε προσφυγή (όπως και ο Ίμπε) και έθεσε εαυτόν εκτός ΑΡΗ.

Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και οι δυο Νιγηριανοί, σύμφωνα με τον εκπροσωπό τους έχουν ήδη καταθέσει προσφυγές και δεν θα συνεχίσουν στον ΑΡΗ.

Ήδη μάλιστα αμφότεροι δεν έδωσαν το παρών στην προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου και όπως είναι φυσικό δεν υπολογίζονται για την συνέχεια.

Αν, λοιπόν, δεν αλλάξει κάτι δραματικά ή αν η απουσία τους δεν σημαίνει κάτι άλλο, τότε ο ΑΡΗΣ θα μείνει στην συνέχεια του πρωταθλήματος χωρίς τον Ίμπε, αλλά κυρίως χωρίς τον καλύτερό του παίκτη και πρώτο του σκόρερ, τον Σαλόζε Ουντότζι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ουντότζι κατεθεσε προσφυγή συνολικά για 20.000 ευρώ (η ΠΑΕ υπσοτηρίζει ότι του έχει πληρώσει την δόση Οκτώβρη και δεν έχει δικαίωμα προσφυγής), και σε κάθε περίπτωση δεν δείχνει διατεθημένος να μείνει στην ομάδα, αφού ήδη φέρεται να έχει συμφωνήσει με άλλο σύλλογο.

Προτεινόμενα Άρθρα