«Απελευθερωθήκαμε από την πίεση»

από AllAboutARIS

«Αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη μίλησε ο Κυριάκος Τσομπάνογλου, με αφορμή τη σημαντική νίκη του ΑΡΗ επί της ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο.

Ο λίμπερο των “κίτρινων” στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία του αποτελέσματος απέναντι στην Ένωση, σχολίασε την αλλαγή εικόνας της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΑΡΗ: 

«Με χαροποιεί που ο προπονητής μου σε κρίσιμα σημεία με εμπιστεύεται και με υπολογίζει. Αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω και να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα», δήλωσε λίγο μετά το τέλος της σημερινής (16/12) πρωινής προπόνησης ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων». 

Αναφερόμενος στο τι άλλαξε στην ομάδα και βαδίζει από νίκη σε νίκη δήλωσε: «Πιστεύω ότι πιο σημαντικό ρόλο έχει παίξει ότι απελευθερωθήκαμε από την πίεση που είχαμε. Δουλεύουμε στις αδυναμίες μας και έρχονται τα αποτελέσματα».

Σχετικά με την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παράλληλα το παιχνίδι έκρυβε και κινδύνους γιατί προερχόμασταν από δύο νίκες απέναντι σε δύο θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και απέναντι σε καλούς αντιπάλους και αυτό μας δίνει κίνητρο για να κοιτάξουμε πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα».

Τέλος μίλησε και για τον προσεχή αγώνα με τον Παναθηναϊκό (20/12. 20.00): «Ο αντίπαλός μας είναι στα μέτρα μας, μετά τα τελευταία αποτελέσματα έχουμε και την ψυχολογία με το μέρος μας και πιστεύω ότι αν δεν υπάρξουν προβλήματα θα μπορέσουμε να φύγουμε με τη νίκη από την Αθήνα και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά»

Προτεινόμενα Άρθρα