Στο σημείο μηδέν

από AllAboutARIS

Η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Ηλιάδη έκλεισε τον πρώτο κύκλο συζητήσεων με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, ωστόσο ο ΑΡΗΣ παραμένει στο σημείο μηδέν.

Μερικές εβδομάδες απασχόλησε την επικαιρότητα το θέμα του επενδυτή, το οποίο ουσιαστικά έκλεισε σήμερα με τη γραπτή δήλωση του Δημήτρη Ηλιάδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ πέταξε το μπαλάκι στον Γιάννη Κωνσταντινίδη, για τον οποίο κανείς δεν γνωρίζει αν θα φανεί συνεπής στην υπόσχεση για συνέντευξη Τύπου στην οποία θα μιλήσει ανοιχτά για το τι επιθυμεί να κάνει με τον ΑΡΗ.

Στο μεταξύ οι «κίτρινοι» καλούνται να διαχειριστούν τα προβλήματα της καθημερινότητας, που για να αντιμετωπισθούν απαιτείται ρευστό, αυτό το οποίο ήλπιζε να βρει ο ΑΡΗΣ με έναν νέο ιδιοκτήτη αλλά προς το παρόν δεν το βρήκε.

Ο πρώτος αυτός κύκλος επενδυτολογίας κλείνει άδοξα, μέχρι να τον ανοίξει ξανά στην προκειμένη περίπτωση ο Γιάννης Κωνσταντινίδης. Ως τότε, η διοίκηση της ΠΑΕ είναι αυτή που θα πρέπει να τρέξει για να αντιμετωπίσει όλα τα τρέχοντα ζητήματα, χωρίς να μπορεί πλέον να ποντάρει σε κανέναν επενδυτή.

Προτεινόμενα Άρθρα