"Δίκαιο και νόμιμο το αίτημα μας"

από AllAboutARIS

Συγκρατημένα αισιόδοξος ο νομικός του ΑΡΗ για την απάντηση του δικαστηρίου.

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Χρήστος Γρόλλιος, όσον αφορά την εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99. Ο νομικός του ΑΡΗ, μιλώντας στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air`, δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης, δεν επεκτάθηκε όμως περισσότερο,αφού υπάρχει και το προηγούμενο με την ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία μετά την εκδίκαση:Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Περιμένω το αποτέλεσμα και μετά θα κρίνω το οτιδήποτε. Ό,τι και να λέμε τώρα, αν υπάρξει κάτι άλλο, δεν θα ισχύουν. Επίσης υπάρχει και το σοβαρό προηγούμενο της ΠΑΕ, που μας κάνει ιδιαίτερα συγκρατημένους.

Πρέπει να πως πως ό,τι ήταν απαραίτητο να γίνει, έγινε. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο έτοιμη η ΚΑΕ. Από εκεί και πέρα είμαστε σε αναμονή της απόφασης. Μάλιστα η ομάδα λογικά θα βγάλει ανακοίνωση, αρά δεν χρειάζεται να μπω εγώ σε λεπτομέρειες”.

Για το αν υπήρξε κάποια παρέμβαση από πιστωτή: “Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση. Αυτό δείχνει ότι η ΚΑΕ δεν είχε κάποιον που να θεωρεί πως δεν πρέπει να μπει στο άρθρο 99. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι θετική η έκβαση της υπόθεσης. Το αίτημα μας είναι δίκαιο και νόμιμο”.

Για την ΠΑΕ, τις υποθέσεις στο διαιτητικό την επόμενη εβδομάδα και κυρίως του Κουλουχέρη: “Η διοίκηση της ΠΑΕ θα πρέπει να εξαντλήσει κάθε διαπραγματευτικό πλεονέκτημα, ενώ θα ήταν θετικό να εισρεύσουν κάποια κεφάλαια μέχρι την Τρίτη. Στη συγκεκριμένη διαδικασία, στερείσαι επιχειρημάτων. Τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί τόσο πολύ, που θεωρώ απίθανο να πάρει αναβολή η υπόθεση”.