Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση

από AllAboutARIS

Ο Λευτέρης Αρβανίτης, ο τελευταίος που κατέθεσε

Μίση ώρα κράτησε η εκδίκαση της αίτησης της ΚΑΕ, για την υπαγωγή της στο άρθρο 99, που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11.

Ο τελευταίος που τοποθετήθηκε από πλευράς ΑΡΗ ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, που προσπάθησε από την πλευρά του και αυτός να πείσει την έδρα για τη βιωσιμότητα της ομάδας. Σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια, η αρωγή με την Τράπεζα Πειραιώς για την έκδοση κάρτας που θα απευθύνεται στον κόσμο του ΑΡΗ, και θα αποφέρει στα ταμεία της ομάδας 200.000 ευρώ. Ενώ φυσικά, αναφέρθηκε και στο τουρνουά “Νίκος Γκάλης” που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο, αλλά και στη γενικότερη αξιοποίηση του ονόματος του “Νικ”.

Νωρίτερα, τον λόγο είχε πάρει ο ορκωτός λογιστής, κ. Δημήτρης Πρωτογερόπουλος, που ανέλυσε ενώπιον της έδρας τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ. Μεταξύ άλλων στάθηκε στην εξορθολογιστική πολιτική της διοίκησης Αρβανίτη, υπογραμμίζοντας πως τα έσοδα της ομάδας έχουν φτάσει το 1 εκατ. ευρώ, ενώ τα έξοδα υπολογίζονται στις 900.000 ευρώ.

Όσον αφορά τα χρέη, προς το Δημόσιο αγγίζουν τα 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ αυτά στο ΙΚΑ, τις 288.000 ευρώ.. Να σημειωθεί πως δεν υπήρξε σε κανένα σημείο παρέμβαση της πλευράς Πετράτου.