Ρεκόρ καριέρας για Αντετοκούμπο

από AllAboutARIS

Κακή βραδιά για τους Bucks, σπουδαία για τον Γιάννη.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε διαφορετικό αποτέλεσμα. Οι Bucks δεν είναι ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια αντιπάλους του βεληνεκούς των περσινών φιναλίστ Spurs, οι οποίοι πέρασαν δια περιπάτου (77-109) από το Milwaukee, με τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο να εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες, να είναι ο κορυφαίος των γηπεδούχων και να συνδυάζει την πολύ καλή του εμφάνιση με αρκετό χρόνο συμμετοχής και τρία ατομικά ρεκόρ στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ο Αντετοκούνμπο θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία των Bucks, ο Larry Drew θέλει να τον βοηθήσει να βελτιωθεί από την rookie σεζόν του και αγώνες σαν και αυτόν, είναι ευκαιρίες για τον 19χρονο forward που τις αρπάζει από τα μαλλιά. Απέναντι, λοιπόν, στους περσινούς φιναλίστ, ο Γιάννης σκόραρε 15 πόντους με 5/7 δίποντα και 5/8 βολές, κατέβασε 8 ριμπάουντ, έκανε 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Έκανε ατομικό ρεκόρ σε πόντους και ριμπάουντ, έπαιξε περισσότερο από ποτέ, ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και αυτός που έβγαλε την περισσότερη ενέργεια!

Προτεινόμενα Άρθρα