Επιθυμία της ΠΑΕ να δημοσιευθεί το πόρισμα

από AllAboutARIS

Έλαβε τέλος πριν από λίγη ώρα το πολύωρο Δ.Σ. στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ με βασικό του θέμα, το τι μέλλει γενέσθαι με τα φλέγοντα ζητήματα που έχουν προκύψει μετά την απόρριψη του δικαστηρίου για το άρθρο 99.

Πολύ σημαντικό θέμα το οποίο προκύπτει, είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες η τάση που επικράτησε μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, είναι να παρθεί το πόρισμα

Να βγει δηλαδή στο φως η οικονομική διαχείριση των ετών 2004-2012 γεγονός που απασχολεί άμεσα τους φιλάθλους του ΑΡΗ, αλλά και άμεσο ζητούμενο από τη στιγμή που οι άνθρωποι της ΚΜΑ αποτάθηκαν στη NEXIA.

Επίσης συζητήθηκε και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και τα όσα αναφέρονται σε αυτήν σχετικά με την ΠΑΕ, από τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει “χρεωστική καρτέλα 70.000 ευρώ του Ερασιτέχνη από ταμειακή διευκόλυνση”.

Πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα καθώς και σε ότι άλλο συζητήθηκε και αποφασίστηκε, τόσο στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ, όσο και στη συνάντηση που υπήρξε με τους δικηγόρους αναμένεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ.

Στο πολύωρο αυτό Δ.Σ. συζητήθηκε το θέμα που αφορά το άρθρο 99 με τους νομικούς οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση, ενώ ακολούθησε συνάντηση του Δ.Σ. με τους δικηγόρους η οποία θα συνεχιστεί και αύριο, όπου αναμένεται να παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι στη χθεσινή συνάντηση όλων των φορέων για την παραλαβή του πορίσματος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φορείς του συλλόγου για να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν χωρίς εγωισμούς και δογματισμούς για όλα τα θέματα της ομάδος και να βρεθούν λύσεις για το καλό του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα