Αχ αυτή η άμυνα…

από AllAboutARIS

Έχει πολύ δουλειά ο Μιλίνκοβιτς, στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας

Με τα τρία γκολ που πέτυχε ο ΑΡΗΣ χθες στο Παγκρήτιο, έφτασε τα πέντε στους δύο τελευταίους αγώνες. Δείχνοντας πως όσο αδούλευτος και αν είναι στο επιθετικό κομμάτι, βρίσκει -τουλάχιστον τώρα- τις λύσεις, για να σκοράρει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Με τα δύο όμως τέρματα που δέχθηκε (το φάουλ του Πελέ δεν πιανόταν), “ξεγυμνώθηκε” στον αμυντικό τομέα, για ένα ακόμα παιχνίδι. Ατομικά, αλλά και συνολικά, σαν αμυντική συμπεριφορά ομάδας.

Η αδράνεια στα δύο γκολ του Μπαντιπαγκά, και ειδικά στο δεύτερο, σε ένα σημείο όπου κρίνονταν τα πάντα, έδειξε και πάλι τις ανοικτές “πληγές” που υπάρχουν στα μετόπισθεν των “κίτρινων”. Και δεν είναι τόσο η έλλειψη εμπειρίας (σίγουρα δεδομένη),αλλά αυτό που παραδέχτηκε ο Ανδρέας Τάτος. Ότι δηλαδή ο ΑΡΗΣ έχει δεχτεί πολλά γελοία γκολ. Με πρόσφατα παραδείγματα τα δύο του Κάσες, στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Γκολ τα οποία θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Και τα οποία στοιχίζουν βαθμούς στην ομάδα, που ό,τι πάει να “χτίσει” με κόπο και προσπάθεια, το “γκρεμίζει”, όπως στο Ηράκλειο. Ένα έργο χιλιοπαιγμένο είναι η αλήθεια τα τελευταία χρόνια στον ΑΡΗ, για το οποίο όμως φέτος, δεν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω επανάληψης του.

Προτεινόμενα Άρθρα