Τα έκανε όλα ο Τάτος

από AllAboutARIS

Τον Ανδρέα Τάτο που αποτέλεσε πέρσι έναν από τους ηγέτες του ΑΡΗ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θυμηθήκαμε σήμερα στο Ηράκλειο.

Το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ κατάφερε να ανατρέψει μία εις βάρος του κατάσταση είναι ένα στοιχείο που κρατάει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Το δεύτερο ευχάριστο της ημέρας (έστω και αν η νίκη χάθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα) είναι η εικόνα του Ανδρέα Τάτου.

Ο μέσος του ΑΡΗ θύμισε τον παίκτη που πέρσι πήρε στις πλάτες του την ομάδα. Σήμερα, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει τα πάντα. Σκόραρε ένα το πρώτο γκολ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, δημιούργησε το δεύτερο εκτελώντας το φάουλ από το οποίο πήρε την κεφαλιά ο Νταμαρλής, ενώ «εκτέλεσε» άμεσα τον αντίπαλο τερματοφύλακα όταν ήρθε η μπάλα στα πόδια του από το φάουλ του Ουντότζι στο δοκάρι.

Οι «κίτρινοι» στη φετινή σεζόν έχουν πάρει λίγα πράγματα από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές, στους οποίους πόνταρε στην αρχή της σεζόν και ευχή όλων είναι το σημερινό παιχνίδι να αποτελέσει απαρχή της αγωνιστικής ανάστασης του Τάτου και ταφόπλακα των όποιων σεναρίων τον θέλουν εκτός ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα