Στο δρόμο του ΑΡΗ ο Διαμαντάκος

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ το Σάββατο θα βρει μπροστά του κι έναν γνώριμό του με πρόσφατη θητεία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τον Δημήτρη Διαμαντάκο.

Δείγμα του ταλέντου του δείχνει ο Δημήτρης Διαμαντάκος στον Εργοτέλη, όπου συνεχίζει την καριέρα του ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός φορ πέρσι ήρθε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μαζί με τους Τάτο και Ζαραδούκα, ωστόσο δεν κατάφερε να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή των «κίτρινων».

Στον ΑΡΗ αγωνίστηκε πέρσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος σε 13 παιχνίδια, κυρίως ως αλλαγή. Έπαιξε συνολικά 838 λεπτά, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει με τη φανέλα των «κίτρινων».

Φέτος, στον Εργοτέλη, τα πράγματα δείχνουν να είναι διαφορετικά. Στο ματς της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ κόντρα στον Πλατανιά έπαιξε για πρώτη φορά ως βασικός και δεν έχει χάσει τη θέση του μέχρι τώρα.
Στα εφτά παιχνίδια που παίζει ως βασικός έχει πετύχει τρία γκολ. Το ένα ήταν στην πρώτη του συμμετοχή απέναντι στον Πλατανιά, όπου άνοιξε το σκορ στο 36’ για το τελικό 3-1. Την αμέσως επόμενης αγωνιστική σκόραρε στο ντέρμπι του Ηρακλείου στο «Γεντί Κουλέ», ανοίγοντας το σκορ στο 28’ (τελικό 1-1).

Ακολούθησαν δύο ματς χωρίς γκολ (με Παναθηναϊκό εντός και ΠΑΟΚ εκτός) και επέστρεψε στο σκοράρισμα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό, στο οποίο διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 3-1. Στα τελευταία δύο παιχνίδια, με Αστέρα και Ολυμπιακό, έμεινε μακριά από τα δίχτυα. Συνολικά μετράει εννιά συμμετοχές (641 λεπτά) και τρία γκολ σε οχτώ τελικές.

Προτεινόμενα Άρθρα