Τρεις οι αλλαγές στην ενδεκάδα

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Τσουμάνης προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Δημήτρης Σουνάς παίρνει τη θέση του τραυματία Τριανταφυλλάκου, ενώ ο Ανδρέας Τάτος θα βρίσκεται στην αριστερή πτέρυγα.

Με τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι της Τούμπας, σκέφτεται να παρατάξει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς τον ΑΡΗ στο αυριανό πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Ο σχηματισμός θα παραμείνει ο ίδιος (4-2-3-1) αλλά τα πρόσωπα είναι αυτά που θα αλλάξουν κατά τα 3/11, σε μια προσπάθεια να γίνει πιο επιθετικογενής η ομάδα.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια, θα παραμείνει ο Σωκράτης Διούδης ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Νίκος Ψυχογιός και στο αριστερό ο Τσουμάνης ο οποίος φαίνεται να προτιμάται από το Μαργαρίτη.

Στο χώρο των στόπερ, Έλσνερ και Κύργιας δείχνουν ακλόνητα φαβορί, πράγμα που σημαίμνει πως για ακόμη μια φορά μένει εκτός ο Ρούμπεν Πουλίδο.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής και ο Ανδρέας Ηρακλής ενώ μπροστά τους θέση παίρνει ο Δημήτρης Σουνάς.

Στις πτέρυγες θα βρίσκονται αριστερά και δεξία οι Τάτος και Ουντότζι αντίστοιχα, οι οποίοι δεν αποκλείεται να αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους, με το Μιχάλη Μανιά να αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση της ομάδας.

Σαφώς και πρόκειται για μια άκρως επιθετική ενδεκάδα, δείγμα του πόσο θέλει να πιέσει ο ΑΡΗΣ από το πρώτο κιόλας λεπτό για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Προτεινόμενα Άρθρα