Μόλις δύο γκολ, κανένα στο πρώτο ημίχρονο!

από AllAboutARIS

Το χειρότερο ξεκίνημα όλων των εποχών πραγματοποιεί στην έδρα του ο ΑΡΗΣ…

Η φετινή χρονιά χωρίς αμφιβολία είναι από τις χειρότερες ως τώρα στην τεράστια ιστορία του ΑΡΗ. Μόλις 8 βαθμούς σε 12 ματς Πρωταθλήματος που φέρνουν την ομάδα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας ενώ έχει αποκλειστεί και από τη συνέχεια του Κυπέλλου από ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Τα αρνητικά ρεκόρ όμως δεν έχουν τελειωμό. Ο ΑΡΗΣ έχει μόλις δύο νίκες ένα μήνα πριν βγει το 2013 και καμία από αυτές δεν έχει έρθει στο… σπίτι του. Σε έξι εντός έδρας αναμετρήσεις (πέντε για το Πρωτάθλημα, μία για το Κύπελλο) μετράει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Επίσης ποτέ άλλοτε σε έξι παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν είχε ενεργητικό μόλις 2 γκολ και μάλιστα και τα δύο από έναν παίκτη. Επίσης ποτέ άλλοτε σε έξι ματς δεν είχε μείνει… άσφαιρος σε όλη την διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων! Και τα δύο γκολ που πέτυχε ο ΑΡΗΣ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Παίκτες, τεχνικό τιμ και φυσικά ο κόσμος ευελπιστούν πως αυτά τα αρνητικά σερί θα λάβουν τέλος την Κυριακή το μεσημέρι. Η νίκη πρέπει να έρθει πάση θυσία έστω και με 1-0 στο 90’. Ας διατηρηθεί δηλαδή το ένα αρνητικό σερί με την μην επίτευξη τέρματος στο πρώτο ημίχρονο. Σημασία έχει να παρθούν οι τρεις βαθμοί με κάθε τρόπο.

Η κάκιστη συγκομιδή εντός έδρας:

Με Καλλονή δεν πέτυχε γκολ (0-2)
Με Λεβαδειακό ισοφάρισε στο 58’ ο Ουντότζι (1-1)
Με Παναιτωλικό δεν πέτυχε γκολ (0-0)
Με Πλατανιά ισοφάρισε στο 72’ ο Ουντζότζι (1-2)
Με Ολυμπιακό Βόλου δεν πέτυχε γκολ (0-0)
Με Παναθηναϊκό δεν πέτυχε γκολ (0-2)

Προτεινόμενα Άρθρα