Μόνη διέξοδος και για Ηλιάδη ο επενδυτής

από AllAboutARIS

Η απόφαση του δικαστηρίου από ότι φαίνεται αλλάζει και τον τρόπο λειτουργίας του Δημήτρη Ηλιάδη σε σχέση με την εισροή κεφαλαίων στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Η απόφαση του δικαστηρίου από ότι φαίνεται αλλάζει και τον τρόπο λειτουργίας του Δημήτρη Ηλιάδη σε σχέση με την εισροή κεφαλαίων στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει αντιληφθεί το πόσο κακό έχουν κάνει και στον ίδιο από την μία η μη εκπλήρωση της έλευσης των χορηγιών που υποσχέθηκε και από την άλλη ότι έριξε στο τραπέζι, επενδυτικό θέμα το οποίο όμως είχε συνδέσει με το άρθρο 99.

Αυτό το οποίο προκύπτει το τελευταίο 48ωρο είναι ότι ο κ.Ηλιάδης από χθες τρέχει τις εξελίξεις στο θέμα του επενδυτή και μάλιστα θεωρεί ότι τις επόμενες μέρες θα έχουν δρομολογηθεί εκείνες οι ενέργειες που θα του επιτρέψουν την συμμετοχή στην ΑΜΚ με τέτοιο ποσό που θα σφραγίσει και την υπαγωγή στο άρθρο 99.

Είχαμε σημειώσει επανειλημμένως ότι αυτό που έπρεπε να κάνει από την αρχή, ήταν να πείσει τον όποιο επενδυτή να μετέχει στην ΑΜΚ πριν την απόφαση για το 99. Αν αυτό συνέβαινε τότε ο βασικός λόγος απόρριψης της αίτησης (βιωσιμότητα μέσω ΑΜΚ) δεν θα υπήρχε. Πλέον ο κ. Ηλιάδης ξέρει καλά ότι χωρίς επενδυτή, που θα καλύψει- αν όχι όλη τουλάχιστον την μισή ΑΜΚ -όπως είπε και ο κ. Αργυριάδης δεν θα μπορεί να προχωρήσει και δεν θα έχει και καμία ελπίδα η έφεση για το 99.
Επειδή όμως ο κόσμος έχει ακούσει ουκ ολίγες υποσχέσεις και καμία δεν έχει υλοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια, το καλάθι πρέπει να παραμείνει μικρό και πλέον όλοι γνωρίζουν και πρώτος ο κ. Ηλιάδης ότι ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΣΡΟΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ θα μπορέσει να πείσει τον κόσμο.

Αν όντως υπάρχει επενδυτής και προκύψει τις επόμενες μέρες είναι το πλέον εύκολο να πληροφορηθεί κανείς. Τα… λεφτά είναι αυτά που θα κάνουν την διαφορά και βέβαια είναι αυτονόητο ότι αν προκύψουν από οποιονδήποτε άλλο εκτός του κ. Ηλιάδη θα πρέπει και ο τελευταίος να συναινέσει στην μεταβίβαση της ΠΑΕ.

Αλλά και για τον οποιοδήποτε άλλο, πέρα από φήμες μέχρι τώρα κανείς δεν έχει δει πράξεις. Πράξεις= χρήματα και όχι απλή διαχείριση εσόδων, πόσο μάλλον από ανθρώπους που έφεραν τον ΑΡΗ σε αυτό το σημείο με την καταστροφική τους κακοδιαχείριση (;).

Προτεινόμενα Άρθρα