Συγκεντρωμένοι για 70΄

από AllAboutARIS

Η καλή άμυνα και οι επεμβάσεις του Διούδη κράτησαν το μηδέν για 70΄. Στο τέλος όμως η ατυχία του νεαρού τερματοφύλακα και η διαφορά ποιότητας στοίχησαν.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Για 70΄ είχε κατεβάσει ρολά κρατώντας το μηδέν. Πολύ καλή η επέμβασή του το σουτ του Κίτσιου στο 23΄ και σπουδαία αυτή στο 26΄σε αυτό του Κατσουράνη. Στο 79΄ στο τετ-α-τετ του Αθανασιάδη είπε πάλι όχι αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο ούτε στη σέντρα του Λίνο (1-1) ούτε στο σουτ του Στοχ από το οποίο προήρθε το 2-1.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ: Όσο ήταν στο ματς ο Ολίσε πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα και τον εξουδετέρωσε εύκολα. Αντίθετα όταν μπήκε ο Στόχ είχε προβλήματα αφού ανέβηκε και ο Λίνο και ο ΠΑΟΚ φόρτωσε πολύ την πλευρά του.

ΕΛΣΝΕΡ: Δεν έχασε ο ΑΡΗΣ από τον σλοβένο που χωρίς να εντυπωσιάσει είχε καλές τοποθετήσεις και δεν ευθύνεται για κάποιο από τα τρία γκολ.

ΚΥΡΓΙΑΣ: Η εμφάνισή του σε ρόλο αντί-Πουλίδο ήταν αρκετά καλή αφού σε γενικές γραμμές κράτησε εκτός φάσεων τον Αθανασιάδη. Είχε καλές τοποθετήσεις, έβγαινε πρώτος στην μπάλα, δεν έκανε ατομικά λάθη.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: Δεν είχε προβλήματα από τον Σαλπιγγίδη ούτε και με τον Λούκας αφού ο ΠΑΟΚ επέλεξε χθες να παίξει περισσότερο από την άλλη πλευρά. Δεν ανέβηκε καθόλου και απομάκρυνε την μπάλα δίχως πολλά-πολλά.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ίσως ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ με φοβερή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και σιγουριά στις περισσότερες μεταβιβάσεις του. Είχε τσαμπουκά, δύναμη και πάθος. Κάποια προβληματάκια είχε με την είσοδο του Βούκιτς.

ΤΑΤΟΣ: Με καλές αλλά και αρκετές κακές στιγμές σε ένα παιχνίδι πάντως που δεν του πήγε αφού η ομάδα του δεν κράτησε μπάλα. Όσες φορές κινήθηκε μεσοεπιθετικά οι πάσες του ή οι σέντρες του δεν βρήκαν στόχο.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: Πρόλαβε να παίξει μόνο ένα τέταρτο αφού τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε.

ΜΑΝΙΑΣ: Είχε μονίμως το νου του να δίνει βοήθειες στον Μαργαρίτη αφού ο Κίτσιου ανέβαινε συνεχώς και δημιουργούσε προβλήματα. Στη φάση του γκολ μπορεί να μην σκόραρε αλλά η φάση ξεκίνησε από δικό του… σπάσιμο της μπάλας στον Αγγελούδη.

ΟΥΝΤΟΤΖΙ: Χωρίς να πιάσει απόδοση προηγούμενων αγώνων σκόραρε και πάλι αλλά δεν ήταν αρκετό. Βοηθούσε τον Ψυχογιό στο δεξί άκρο αλλά μετά το γκολ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Ίσως έπρεπε να βγει νωρίτερα αφού με την είσοδο του Στοχ ο Ψυχογιός ήθελε περισσότερη βοήθεια.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: Σε ρόλο αντί Αγκάνθο και σε ματς που ο ΑΡΗΣ επιτέθηκε ελάχιστες φορές ο Αγγελούδης και μια πολύ καλή ευκαιρία είχε με την έναρξη της επανάληψης και την ασίστ έβγαλε στον Μανιά στη φάση που ξεκίνησε το γκολ του Ουντότζι.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: Μπήκε νωρίς στη θέση του Τριανταφυλλάκου και δεν τα πήγε άσχημα. Κράτησε τη θέση του, ήταν γενικά ήρεμος στο παιχνίδι του και από τους χαφ αυτός που πάτησε τις περισσότερες φορές περιοχή. Στο τέλος είχε τις ευκαιρίες να μειώσει.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:  Μπήκε λίγο πριν ο ΠΑΟΚ κάνει την ανατροπή. Επαιξε ένα 20λεπτο και προσπάθησε αλλά μετά το 2-1 το ματς είχε κριθεί.

ΡΕΝΙΑ: Εκανε ντεμπούτο φέτος για ένα 10λεπτο όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα