Οι αλλαγές έκαναν την διαφορά…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ πάλεψε στην Τούμπα, προηγήθηκε με τον Ουντότζι στο 59, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό αφού λύγισε στο τέλος από τις περισσότερες επιλογές των γηπεδούχων, αλλά και τις 3 αναγκαστικές αλλαγές του Μιλίνκοβιτς.

Ο ΑΡΗΣ πάλεψε στην Τούμπα, προηγήθηκε με τον Ουντότζι στο 59, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό αφού λύγισε στο τέλος από τις περισσότερες επιλογές των γηπεδούχων, αλλά και τις 3 αναγκαστικές αλλαγές του Μιλίνκοβιτς.

Οι Στοχ, Λούκας , Βούκιτς έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ που στο τελευταίο 20λεπτο ανέτρεψαν το 0-1 του Ουντότζι στο 58 με το 3-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων με γκολ του Λούκας στο 72, του Αθανασιάδη στο 81 και του Βούκιτς στις καθυστερήσεις.

Ο Μιλίνκοβιτς παρέταξε την ομάδα με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Κύργια, Έλσνερ στο κέντρο της άμυνας, αριστερά τον Μαργαρίτη, δεξιά τον Ψυχογιό, κόφτη μπροστά τους τον Ηρακλή με Τάτο και Τριανταφυλλάκο δεξιά και αριστερά του. Ο Αγγελούδης ήταν στην κορυφή με εξτρέμ αριστερά τον Μανιά και δεξιά τον Ουντότζι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά με διάθεση να πιέσει χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα ή κάποια μεγάλη φάση μέχρι το 26 όταν ο Μαργαρίτης αρχικά έδιωξε το πλασέ του Κατσουράνη πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια ο Διούδης με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν σε σουτ του Κατσουράνη και πάλι.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να επωφεληθεί από τα πολλά στημένα που κέρδιζε γύρω από την περιοχή, αλλά οι τοποθετήσεις της άμυνας του ΑΡΗ ήταν σωστές και δεν επέτρεπαν να απειληθεί ουσιαστικά ο Διούδης που βέβαια όποτε χρειάζονταν ήταν στην κατάλληλη θέση.

Ο ΑΡΗΣ επιθετικά δεν ήταν καθόλου απειλητικός και το μόνο επέδειξαν ήταν ένα καλό σουτ του Ουντότζι που μπλόκαρε ο Γλύκος στο 21.

Βέβαια σημαντικότερο γεγονός του αγώνα ήταν δυστυχώς ο τραυματισμός του Τριανταφυλλάκου στο 15 με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για κάταγμα! Ο παίκτης του ΑΡΗ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ την θέση του πήρε στον αγωνιστικό χώρο ο Νταμαρλής. Ο Σιδηρόπουλος κράτησε πέντε λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο το οποίο τελικά ολοκληρώθηκε με 0-0.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΑΡΗ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΝΤΟΤΖΙ

Ο ΑΡΗΣ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και προειδοποίησε στο 48 με τον Αγγελούδη και στο 52 με τον Νταμαρλή για να έρθει 7 λεπτά αργότερα το γκολ για τον ΑΡΗ. Ο Αγγελούδης έβγαλε φοβερή πάσα στον Μανιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο τελευταίος εκτέλεσε ωραία για να απομακρύνει ο Γλύκος εντυπωσιακά, αλλά τον επερχόμενο Ουντότζι να παίρνει το… ριμπάουντ και με δυνατό σουτ να πετυχαίνει το 0-1.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ 72 ΚΑΙ 2-1 ΣΤΟ 81

Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 66 όταν μετά από γυριστό σουτ του Αθανασιάδη, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Διούδη την ίδια στιγμή που ο Στέφενς πέρασε Στοχ, Λούκας αντί των Ολίσε, Σαλπιγγίδη. Ο Ισπανός ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στο κέντρο της άμυνας μετά από γύρισμα του Λίνο και μετά την απόκρουση του Διούδη ισοφάρισε στο 72 σε 1-1.

Δυο λεπτά νωρίτερα ο Μανιάς έδωσε την θέση του στον Σταυρόπουλο στο αριστερό άκρο της επίθεσης του ΑΡΗ.
Στο 79 ο Αθανασιάδης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αδράνεια στην άμυνα και βγήκε στην πλάτη των παικτών του ΑΡΗ, αλλά ο Διούδης κράτησε το 1-1.

Δεν κατάφερε όμως το ίδιο και στο 81 όταν απομάκρυνε ασταθώς το σουτ του Στοχ (που του επέτρεψαν να σουτάρει ανενόχλητος) και ο Αθανασιάδης από κοντά πέτυχε το 2-1.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΡΕΝΙΑ ΑΝΤΙ ΟΥΝΤΟΤΖΙ

Ο Μιλίνκοβιτς ετοίμαζε τον Σουνά, αλλά μετά το γκολ πέρασε τον Ρένια στο ματς αντί του Ουντότζι που δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο ΑΡΗΣ ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε να απειλήσει και στο 90 ο Βούκιτς πέτυχε και τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ για το τελικό 3-1, καθώς ο Νταμαρλής σε δυο περιπτώσεις δεν κατάφερε να νικήσει από πολύ καλή θέση τον Γλύκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Λόρενς(57 Βούκιτς), Ολίσε( 64 Στοχ), Σαλπιγγίδης (68 Λούκας), Αθανασιάδης,

ΑΡΗΣ: Διούδης, Μαργαρίτης,Ψυχογιός, Κύργιας, Έλσνερ, Τριανταφυλάκος (15 Νταμαρλής), Ηρακλής, Τάτος, Ουντότζι(82 Ρένια), Μανιάς(70 Σταυρόπουλος), Αγγελούδης.

Προτεινόμενα Άρθρα