Ανάσα ζωής για τον Ερασιτέχνη Ηρακλή

από AllAboutARIS

Ανάσα ζωής για λίγο καιρό ακόμα πήρε ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, έπειτα από την απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να στείλει την υπόθεση στο αρμόδιο δικαστήριο.

Το απόγευμα το Υπουργείο Οικονομικών είχε αποφασίσει τη διάλυση του Γ.Σ. Ηρακλής, ωστόσο το βράδυ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν αποδέχτηκε την απόφαση και μετά από ψηφοφορία των μελών της κατέληξε στο ό,τι πρέπει η υπόθεση να παραπεμφθεί στο αρμόδιο δικαστήριο. Η εξέλιξη αυτή δίνει τους «κυανόλευκους» το φιλί της ζωής μέχρι να πάει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Κατά πλειοψηφία, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής όλων των παρατάξεων, εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ), αποφάσισαν να παραπεμφθεί το ζήτημα στο αρμόδιο δικαστήριο, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ να αποδείξει ότι ο λόγος για τον οποίο το Υπουργείο Οικονομικών ζητάει τη διάλυσή του, δεν υφίσταται σήμερα και οι ενέργειες για τις οποίες κατηγορείται το σωματείο, αποτελούσαν επιλογή των τότε διοικήσεων και δεν μπορεί, εξαιτίας αυτών, να διαλυθεί ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Λειτουργώντας με σεβασμό στο νόμο, αλλά και την ιστορία του σωματείου ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, με την απόφαση αυτή αποτράπηκε η άμεση διάλυση του σωματείου ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, δίνεται δε η δυνατότητα στο σωματείο να αποδείξει στο δικαστήριο ότι δεν συντρέχουν σήμερα οι λόγοι για τους οποίους ζητείται από το Υπουργείο η διάλυσή του και, σε κάθε περίπτωση, δίνεται η δυνατότητα στην ελληνική δικαιοσύνη να αποφανθεί για την υπόθεση, αφού παρατεθούν τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών».

Προτεινόμενα Άρθρα