Στη Βραζιλία και οι Κροάτες

από AllAboutARIS

Το δεύτερο εισιτήριο των ευρωπαϊκών μπαράζ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας βρήκε κάτοχο την Κροατία, η οποία απέκλεισε την Ισλανδία.

Στην τελική φάση του Μουντιάλ μετά την Ελλάδα προκρίθηκε και η Κροατία από τη ζώνη της Ευρώπης. Οι Κροάτες νίκησαν με 2-0 την Ισλανδία και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, πέρασαν στη σπουδαία διοργάνωση του επόμενου καλοκαιριού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27’ με τον Μάντζουκιτς, στο 39’ έμειναν με παίκτη λιγότερο έπειτα από αποβολή του ίδιου παίκτη για «δολοφονικό’ χτύπημα στον Γκούντμουντσον. Παρά τα αριθμητικό μειονέκτημα, οι Κροάτες ήταν αυτοί που πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 47’΄με τον Σρνα, ενώ είχαν δοκάρι με τον Όλιτς στο 59’.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Τσόρλουκα, Σίμουνιτς, Κόβατσιτς (74` Ρέμπιτς), Πράνιτς, Σρνα, Μόντριτς (89` Λόβρεν), Πέρισιτς, Ράκιτιτς, Ολιτς (79` Γέλαβιτς), Μάντζουκιτς
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Αρνασον, Ρ. Σίγκουρντσον, Γκούναρσον (72` Χάλφρεντσον), Γ. Γκούντμουντσον, Μπγιάρνασον, Γκ. Σίγκουρντσον, Α. Σκούλασον, Φινμπόγκασον, Γκούντγιονσεν (64` Γκίσλασον)

Δείτε στο YellowTV τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού.

Προτεινόμενα Άρθρα