Του έκαναν… κλικ

από AllAboutARIS

Ρένια, Γκόλιας και Λεμονής άφησαν θετικό αποτύπωμα στον σέρβο τεχνικό και μπαίνουν στα πλάνα του.

Ο στόχος του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στα δυο φιλικά με Μακεδονικό και Λιούμπιμετς την προηγούμενη εβδομάδα ήταν να τσεκάρει τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, ώστε παράλληλα με την εικόνα που έχει από τις προπονήσεις στους 2,5 μήνες που βρίσκεται στην ομάδα, να κάνει τις εισηγήσεις του εν όψει Ιανουαρίου. Από την πλειονότητα των παικτών ο σέρβος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος και το παραδέχτηκε και στις δηλώσεις του.

Υπήρξαν όμως και 2-3 που… άρπαξαν την ευκαιρία και μπήκαν στα πλάνα του για να πάρουν πλέον χρόνο και στα επίσημα παιχνίδια. Πρόκειται για τους Ρένια, Λεμονή και Γκόλια. Πιο κερδισμένος από όλους ο πρώτος που ήταν με διαφορά ο καλύτερος με τους βούλγαρους και μπορεί να εκμεταλλευτεί στις πτέρυγες το κενό του Ιμπε και να διεκδικήσει για πρώτη φορά την συμμετοχή του στην αποστολή.

Θετική ήταν η εικόνα στον άξονα και των Γκόλια-Λεμονή, ειδικά του πρώτου που ίσως για πρώτη φορά αγωνίστηκε στη φυσική του θέση και έδειξε ότι με τον χρόνο, την δουλειά και τις ευκαιρίες μπορεί να εξελιχθεί σε μια χρήσιμη μονάδα. Όσο για τον Λεμονή, και μόνο το γεγονός ότι είναι μόλις 18 ετών τα λέει όλα…

Προτεινόμενα Άρθρα