Η κουτοπονηριά των Ρουμάνων

από AllAboutARIS

Απόπειρα να κατασκοπεύσουν τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για το αυριανό παιχνίδι έκαναν οι Ρουμάνοι αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι Ρουμάνοι κάνουν τα πάντα για να ενισχύσουν τη προσπάθεια ανατροπής του εις βάρος τους 3-1 στην αυριανή ρεβάνς των μπαράζ με την Ελλάδα. Σε αυτή την προσπάθεια, επιχείρησαν να κατασκοπεύσουν όλη την προπόνηση της ελληνικής ομάδας για να μάθουν τα πλάνα του Σάντος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ρουμανικής ιστοσελίδας ο Φλορίν Μαρίν, μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Ρουμανίας, προσπάθησε να παραμείνει στο γήπεδο πέραν του 15λεπτου που επιτρέπεται. Για κακή του τύχη όμως έγινε αντιληπτός από μέλος της ΕΠΟ, ο οποίος του ζήτησε να αποχωρήσει.

«Προσπάθησε να μάθει ποια τακτική θα ακολουθήσουν οι Έλληνες για το παιχνίδι της Τρίτης αλλά μετά τα 15 λεπτά δεν μπόρεσε να σταθεί εκεί, παρόλο που ο ίδιος προσπάθησε να εξαπατήσει τους Έλληνες. Τυπικά, η προπόνηση είναι ανοικτή μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Μετά το διάστημα αυτό, γίνεται μια κλειστή προπόνηση και ο προπονητής εκεί συνήθως προετοιμάζει την τακτική του καλύτερα, ήσυχα και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα», καταλήγει το ρεπορτάζ των Ρουμάνων.

Προτεινόμενα Άρθρα