"Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια"

από AllAboutARIS

Αποφασισμένος, με δηλώσεις του, εμφανίστηκε ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, τονίζοντας πως η ομάδα θέλει να αφήσει πίσω το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση στην Τούμπα.

Για το σημερινό φιλικό:

“Ήταν ένα καλό τεστ για όλους μας, μας βοήθησε πολύ. Η Λιούμπινετς κρατούσε πολύ τη μπάλα και ήταν χρήσιμο αυτό για να δούμε πως αντιδράει η ομάδα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο προπονητής έκανε αρκετές δοκιμές για να δει όλους τους ποδοσφαιριστές”.

Για τη γενικότερη εικόνα της ομάδας:

“Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να σταματήσουμε αυτές τις εμφανίσεις οι οποίες δεν κολακεύουν ούτε εμάς σαν ποδοσφαιριστές αλλά ούτε και το προπονητικό τιμ, το οποίο αδικείται σε μεγάλο βαθμό διότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση από όλους. Με την εικόνα που δείχνουμε φαίνεται ότι κάτι μας λείπει. Κάτι που το έχουμε ξεχάσει και το έχουμε αφήσει πίσω. Προσπαθούμε όμως. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Δεν μας αξίζει αυτή η θέση”.

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

“Πρέπει να πάμε μέσα στην Τούμπα σαν μια οικογένεια, να αφήσουμε πίσω ότι μας απασχολεί και να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο στόχο ο οποίος είναι να κερδίσουμε το σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδος παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα χρειάζεται βαθμούς κι εμείς πονοκεφαλιάζουμε για το πώς θα το πετύχουμε. Να ξέρετε ότι δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια…”

Όσο για την αναστάτωση που προέκυψε με τον Πουλίδο, ο Μπάμπης Οικονομόπουλος δήλωσε:

“Δε γνωρίζω τι έχει γίνει με τον Πουλίδο. Είναι αποκλειστικά δικό του θέμα”.

Προτεινόμενα Άρθρα