Φιλικό ευκαιριών…

από AllAboutARIS

"Άσφαιρος" και κόντρα στους Βούλγαρους ο ΑΡΗΣ, που αγωνίστηκε με 12 απουσίες

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο ΑΡΗΣ με τη βουλγάρικη Λιούμπιμετς, στο τελευταίο του φιλικό πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Σε ένα ματς, στο οποίο λίγο μέτρησε το τελικό αποτέλεσμα, ο Μιλίνκοβιτς, που μετρούσε δώδεκα απουσίες, προχώρησε σε πολλές αλλαγές, κυρίως σε πρόσωπα, δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες, που έχουν πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής φέτος. Σίγουρα όμως ο Σέρβος έμεινε προβληματισμός, από το γεγονός ότι και πάλι ο ΑΡΗΣ δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αν και καλύτεροι στο πρώτο μέρος, οι “κίτρινοι” δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί, με εξαίρεση δύο φάσεις στις αρχές του αγώνα, με πρωταγωνιστές του Αγγελούδη και Ρένια. Οι μαζεμένες αλλαγές του Μιλίνκοβιτς στο 55` άλλαξαν προς το καλύτερο την ομάδα, που έβγαινε πιο συχνά μπροστά και έψαχνε το γκολ, με πρωταγωνιστή τις περισσότερες φορές τον Μανιά, που σε μία- δύο περιπτώσεις, θα μπορούσε να χρηστεί σκόρερ, όπως αυτή στο 65ο λεπτό, όπου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την εστία των Βούλγαρων.

Μετά και από αυτό το φιλικό, ο 45χρονος τεχνικός του ΑΡΗ έχει πλέον μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόστερ, και μέχρι τον Γενάρη καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, για το ξεσκαρτάρισμα που αναμένεται να κάνει.

ΑΡΗΣ: Μπουζάνης, Καραγκούνης (55′ Καραγιάννης), Τσουκάνης, Έλσνερ (55′ Γιαννίτσης), Κύργιας (55′ Καρασαλίδης), Λεμονής (55′ Αντωνιάδης), Γκόλιας (55′ Νταμαρλής), Σουνάς (55′ Ψυχογιός), Ουντότζι (46′ Μανιάς), Ρένια (89′ Λεμονής), Αγγελούδης (55′ Οικονομόπουλος).

Λιούμπιμετς: Ράτσκοφ, Πανόφ, Βελίκοφ, Κόλεφ, Μπουτίνοφ, Ογκιάνοφ, Μίγκνεφ, Σοκολάροφ, Τορλίλοφ, Βεζελίνοφ, Πάμπλο Νάβας.

Προτεινόμενα Άρθρα