Μια ντουζίνα απουσίες

από AllAboutARIS

Με πολλές απουσίες θα υποδεχτεί ο ΑΡΗΣ τη βουλγαρική Λιούμπιμετς στο αυριανό φιλικό του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό (15.00) φιλικό παιχνίδι με τη Λιούμπιμετς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με δώδεκα απουσίες για διάφορους λόγους.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τριανταφυλλάκος, Ίμπε, Τσουμάνης και Παπαδόπουλος, οι διεθνείς Διούδης και Σταυρόπουλος και ο Πουλίδο που είναι με άδεια στην Ισπανία. Για προληπτικούς λόγους δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ο Τάτος, που έκανε σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης και οι Αγκάνθο, Μαργαρίτης, Ηρακλής και Κοτσαρίδης. Οι δύο τελευταίοι ανέβασαν σήμερα ρυθμό και συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Στην 20μελή αποστολή βρίσκονται οι  Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γκέλης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει στον κόσμο της ομάδας μας ότι στο αυριανό φιλικό η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα είναι ανοικτή η θύρα 7 (επισήμων).

Προτεινόμενα Άρθρα