Στον δρόμο για την Βραζιλία

από AllAboutARIS

Η εθνική Ελλάδας έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας καθως στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ επικράτησε με 3-1 της Ρουμανίας.

Η εθνική Ελλάδας έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας καθως στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ επικράτησε με 3-1 της Ρουμανίας. Ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ στο 14, οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν με τον Στάνκου στο 19, αλλά ο Σαλπιγγίδης στο 20 και ο Μήτρογλου στο 67 υπέγραψαν το τελικό 3-1.

Δεν παίζει στην ρεβανς ο Κατσουράνης που συμπλήρωσε κάρτες, όπως και ο Λαζάρ του ΠΑΟΚ που αποβλήθηκε. Μετά το 3-1 η εθνική έχασε κι άλλες ευκαιρίες στην καλυτερη εμφάνισή της στα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά έχει ξεκάθαρο πορβάδισμα ενόψει της ρεβανς της Τρίτης.

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης (85` Σάμαρης), Τζιόλης, Μανιάτης (77` Καραγκούνης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου (80` Γκέκας).

Ρουμανία (Πιτσούρκα): Λόμποντς, Ματσέλ, Γκάρντος, Γκοϊαν, Ρατς, Μπουρτσεάνου (75` Λάζαρ), Κότσις, Τόρζε (74` Γκροσάβ), Στάνκου, Τανάσε (86` Μαξίμ), Μάρικα.

Γκολ: Μήτρογλου (14`, 67`, Ελλάδα), Σαλπιγγίδης (20`, Ελλάδα)-Στάνκου (19`, Ρουμανία)

Κίτρινες κάρτες: Σιόβας (40`, Ελλάδα), Κατσουράνης (62`, Ελλάδα)-Μπουρτσεάνου (26`, Ρουμανία), Κότσις (35`, Ρουμανία), Γκοϊαν (43`, Ρουμανία), Λάζαρ (87`, Ρουμανία)

Κόκκινη κάρτα: Λάζαρ (91`, Ρουμανία)

Προτεινόμενα Άρθρα