Η πρεμιέρα του Μπρουκς

από AllAboutARIS

Στη σκιά του θανάτου του Γιώργου Περσιανλή, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ αντιμετωπίζει αύριο στις 18.00 το Ναύαρχο Βότση και ο Φρέντι Μπρουκς κάνει το δικό του ντεμπούτο στον πάγκο.

Η καθημερινότητα είναι σκληρή και ξεπερνάει ακόμα και πολύ σημαντικά γεγονότα. Την προηγούμενη εβδομάδα ο ΑΡΗΣ βίωσε μία απρόσμενη απώλεια, που συγκλόνισε τους πάντες στην «κίτρινη» οικογένεια και κυρίως τα μέλη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Ο Γιώργος Περσιανλής έφυγε από τη ζωή, ωστόσο η ομάδα που άφησε πίσω του είναι αναγκασμένη να συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Αύριο στις 18.00 αντιμετωπίζει το Ναύαρχο Βότση και φυσικά σε δεύτερη μοίρα περνάει το ντεμπούτο του Φρέντι Μπρουκς στον πάγκο των «κίτρινων».

Πριν το ματς με την Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Περσιανλής είχε δηλώσει ότι «είναι μακρύς ο δρόμος για την επιτυχία». Οι παίκτριες του ΑΡΗ έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να φτάσουν την επιτυχία για να την αφιερώσουν στον αδικοχαμένο προπονητή τους.

Για τον αγώνα με το Ναύαρχο Βότση αποφάσισαν μάλιστα να μην κάνουν καμία δήλωση, σεβόμενες τις δύσκολες στιγμές που προηγήθηκαν.

Προτεινόμενα Άρθρα