Τα τέσσερα ματς «φωτιά»

από AllAboutARIS

Ελλάδα-Ρουμανία, Πορτογαλία-Σουηδία, Ουκρανία-Γαλλία και Ισλανδία-Κροατία…

Το πρώτο βήμα θέλουν να κάνουν οκτώ ομάδες που παίρνουν μέρος στα μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης, για το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας. Εκτός από το Ελλάδα-Ρουμανία (21.45) ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι αυτός ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Σουηδία. Οι Σκανδιναβοί με την παράδοση στο πλευρό του, θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο. Σε σύνολο 15 αναμετρήσεων μεταξύ των δυο ομάδων, οι Πορτογάλοι έχουν νικήσει μόλις τρεις φορές.

Από εκεί και πέρα, η Ουκρανία θα φιλοξενήσει στο Κίεβο τη Γαλλία και θέλουν τη νίκη, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα, οι Ουκρανοί θέλουν να βάλουν τέλος και στα αρνητικά αποτελέσματα που έχουν στα μπαράζ για το παγκόσμιο κύπελλο, καθώς έχουν γνωρίσει τρεις αποκλεισμούς από την Κροατία (1998), τη Γερμανία (2002) και την Ελλάδα (2010). Από την άλλη πλευρά, οι «τρικολόρ» θέλουν να μετατρέψουν τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία, φεύγοντας με το «διπλό» από το Κίεβο.

Τέλος, η Ισλανδία θα υποδεχτεί στις 21:00 την Κροατία και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα της μεγάλης έκπληξης. Οι Κροάτες από την πλευρά τους, θα προσπαθήσουν να μην πέσουν θύματα έκπληξης και να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά, που τους θέλουν να πανηγυρίζουν εύκολα την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας. Όλες οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Προτεινόμενα Άρθρα